Sirovi ugalj ima veliku kolicinu vode u sebi. Zato ga prodavci pokrivaju ciradama pa cak i zalivaju vodom da bude tezi u trenutku prodaje. Ugalj se puno trosi a kalorijska moc odlazi na isparavanje vode iz njega i odlazak iste kroz odzak. Kupujte sirov ugalj na vreme da bi se osusio, da bi ste manje potrosili i da bi se ogrejali.
NAKON što talas poskupljenja zaljuljao cene na pijačnim tezgama širom Srbije prethodnih godina, ovog proleća može se reći da je došlo do stagnacije i da je većina cena ostala na nivou prošlogodišnjih. Na čačanskoj pijaci ponuda je kao i obično jako bogata i šarenolika, ali ni potražnja nije mala.
Cene u jednom restoranu u opštini Vlasotince oduševile su mnoge posetioce koji sa strane dolaze tokom prolećnih i letnjih meseci u ovo mesto. Iako su iznosi u ugostiteljskim objektima skočile u poslednje vreme i dalje su dosta niže u poređenju sa Beogradom.
U SVETU koji se neprekidno menja, od tehnologije do načina na koji radimo, više nije dovoljno imati samo diplomu i tehnička znanja. Sve češće, ono što pravi razliku između dobrog i izuzetnog kandidata jesu, takozvane, "meke veštine", poznate i kao "soft skills".
misko
12.10.2020. 18:00
Sirovi ugalj ima veliku kolicinu vode u sebi. Zato ga prodavci pokrivaju ciradama pa cak i zalivaju vodom da bude tezi u trenutku prodaje. Ugalj se puno trosi a kalorijska moc odlazi na isparavanje vode iz njega i odlazak iste kroz odzak. Kupujte sirov ugalj na vreme da bi se osusio, da bi ste manje potrosili i da bi se ogrejali.