VELIKI POSLOVNI USPEH! Nakon što je kompanija Pink Media Group zaradila na akcijama Google-a, Željko Mitrović napravio OVAJ POTEZ!

Promo

18. 04. 2024. u 18:00

DIREKTOR kompanije Pink Media Group Željko Mitrović pre skoro dve godine kupio akcije najveće svetske kompanije Google, a prošle nedelje se na svom Instagram nalogu pohvalio velikim uspehom koji je postigao.

ВЕЛИКИ ПОСЛОВНИ УСПЕХ! Након што је компанија Pink Media Group зарадила на акцијама Google-а, Жељко Митровић направио ОВАЈ ПОТЕЗ!

Foto: Promo

Naime, Željko Mitrović je 12. aprila otkrio kako je kompanija Pink Media Group na taj dan zaradila čak 60 odsto na sredstva uložena u kupovinu akcija kompanije Google.

- Kupovinom velikog broja akcija kompanije Google ((Alphabet), u septembru 2022. godine, kompanija Pink je na današnji dan zaradila čak 60 odsto na uložena sredstva, što se precizno vidi na ovom grafiku! Bila je to dobra odluka dj Žexa! Znači opet razlog za parti! – napisao je Željko na svom Instagram nalogu, a u komentarima su se nizale čestitke i pohvale na njegov račun.

Foto: Promo

 

I zaista, Željko Mitrović je odlučio da ovaj veliki lični uspeh i uspeh kompanije Pink Media Group proslavi u svom stilu. Kao jedan od najboljih basista i muzičara na našim prostorima, Željko Mitrović je okupio bend i snimio obradu čuvene pesme grupe EKV „Novac u rukama“ – kao svojevrsan omaž ovom kultnom bendu. Uz novi aranžman, Željko Mitrović je sasvim sigurno stvorio hit i na nesvakidašnji i autentičan način proslavio neverovatan uspeh koji je postigla kompanija Pink Media Group.

- U čast velikog EKV-a i aprilskog rođendana Margite, kojima sam i posvetio ovaj cover, rado sam otpevao ovu meni veoma dragu pesmu sa novim bendom koje sačinjavaju ove prelepe četiri mlade dame, ali i kao oblik vesele atmosfere jer smo ja i Pink razvalili na berzi na Vol Street-u kupovinom akcija kompanija Google i Nvidia! Deo ostvarenog profita na Wall Street-u ćemo svakako uložiti u razvoj alternativne rock’n’roll scene u Srbiji!

Foto: Promo

Podsetimo, Željko Mitrović je u septembru 2022. godine sa svojom suprugom Milicom Mitrović otišao u London i kupio akcije kompanije Google, što je i tada objavio na društvenim mrežama.

- Šta radi porodica Mitrović kad je napadnuta??? …… Ode u London i kupi akcije kompanije Google! Malopre završili konverziju nekih deonica i kupili značajan paket akcija Alphabet-a! – napisao je Željko tada na svom Instagram profilu.

Vlasnik Pink Media Group tada se pohvalio ozbiljnim poslovnim potezom, a da je to bila odlična odluka, dokazuju rezultati ostvareni posle nepune dve godine. Ovim rezultatom, Željko je još jednom pokazao da je neprikosnoveni lider i da ima nepogrešiv osećaj za poslovne odluke.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)