MALI O DODATNIM VAUČERIMA ZA GRAĐANE SRBIJE: U subotu će o tome biti obavešteni svi građani

Novosti online

15. 01. 2024. u 19:03

NA pitanje "Novosti" o dodatnim vaučerima za građane Srbije, koje je najavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić, ministar finansija Siniša Mali je istakao da se radi o sjajnoj vesti.

МАЛИ О ДОДАТНИМ ВАУЧЕРИМА ЗА ГРАЂАНЕ СРБИЈЕ: У суботу ће о томе бити обавештени сви грађани

Foto: Printskrin

- Da ne pokvarim ono što je plan za subotu, biće predstavljanje programa koji je vezan za 2027, sastavni deo i životni sandard građana Srbije, sa svim predlozima koje ćemo da srpovedemo. Među njima su i vaučeri. Ne bih danas detalje, u subotu će o tome biti obavešteni svi građani. Ne samo o toj pomoći, već i svim ostalima. Ta prezentacija u subotu koju će voditi predsednik treba da da jasnu sliku o tome u kom smeru idemo pod "kišobranom" velikog projekta EKSPO. Svaki građanin Srbije treba da oseti korist od toga u smislu investicija, infrastrukturu, ali i životni standard to jetse porats penzija i plata... Mnogo toga još planiramo da uradimo za životni standard građana Srbije i to nam je tema za veliku prezentaciju za subotu - pojasnio je Mali.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (46)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!