GOBELJIĆ PREDVODI POSLOVNE LIDERE: Priznanja PKS za najbolje kompanije

V. N.

28. 12. 2022. u 11:52

PRIVREDNA komora Srbije nagradila je tradicionalnim godišnjim priznanjima najuspešnija privredna društva i pojedince koji su se u 2022. godini istakli rezultatima, radom i angažovanjem.

ГОБЕЉИЋ ПРЕДВОДИ ПОСЛОВНЕ ЛИДЕРЕ: Признања ПКС за најбоље компаније

Foto: Tanjug

Uručeno je 17 nagrada za poslovnog lidera i 21 nagrada za poslovni uspeh, dok će jubilarne nagrade biti uručene u regionalnim privrednim komorama i komori Grada Beograda.

Foto: Tanjug

Poslovne lidere predvodi Ljubinko Gobeljić, predsednik kompanije „FPM Agromehanika” iz Boljevca, najveće fabrike poljoprivrednih mašina u Jugoistočnoj Evropi.

„Ova poslovna godina bila je prepuna izazova i neizvesnosti, ali smo smelim poslovnim odlukama, dobrom organizacijom i velikim zalaganjem zaposlenih uspeli da odgovorimo na sve probleme i ostvarimo dobar poslovni rezultat. Ono što mogu da obećam je da ćemo i u još izazovnijim godinama koje nas očekuju biti uz naše poljoprivrednike kako bismo zajedno ostvarili još bolje rezultate”, istakao je Gobeljić u ime svih nagrađenih.

Ljubinko Gobeljić i Miloš Nenezić/Foto: Tanjug

Poslovni lideri

Nagrade za poslovne lidere dobili su i Afrodita Bajić, vlasnica „AMC – Afrodite mode collection” iz Beograda, Aleksandar Grbović, direktor kompanije „Novi Pazar put“ iz Novog Pazara, Branimir Gajić, suvlasnik i direktor „Infostud 3“ iz Subotice,  Darinka Radić, generalna direktorka firme Mehler protective system iz Zrenjanina, Jelena Goločorbin Stojadinović, direktorka  firme „Salveo“ iz Beograda, Milenko Škarić, vlasnik Sky solutions iz Beograda, Nataša Došen, vlasnica Bacillomix Co. iz Veternika, Nenad Milanović, generalni direktor preduzeća „Vodoprivreda“ iz Požarevca, Nikola Vuletić, predsednik Izvršnog odbora Unikredit banke Srbija, Beograd, Olgica Samoilović, vlasnica „Hedera vite“ iz Loznice, Pascal Marmoy, direktor „Le Belier”iz Kikinde, zatim, Rade Rajević, direktor „Termorad Group” Čestobrodica - Užice, Romano Rossi, suvlasnik F. ILI ROSSI SHOES Sombor, Slađana Pantović, suvlasnica i direktorka P.S. Fashion Design iz Čačka, Slađan Disić, generalni direktor kompanije „Simpo“ iz Vranja i Vladimir Milosavljević, generalni direktor JKP „Vodovod“ iz Kruševca.

Jelena Goločorbin Stojadinović/Foto: Tanjug

Poslovni uspeh

Priznanja za poslovni uspeh dodeljena su kompanijama “Chips Way” iz Čačka, DOO za upravljanje Slobodnom zonom Subotica, „EBM Papst“ iz Sombora, „Fush” iz Beograda, „Gomex“ iz Zrenjanina, „IGB Automotive Comp” iz Inđije, Livnica Kikinda Automobilska industrija iz Kikinde, Mlekara Pančevo, Mlekara Eko - Mlek Kaonik - Kruševac, „Nestle Adriatic” iz Surčina, Beograd, „Promont Group” iz Novog Sada, „Raiffeisen Banka” Beograd, „Rauch Serbia” iz Koceljeva, „Serbia Zijin Copper” u Boru, zatim, „Smurfit Kappa Avala Ada” iz Beograda, „Star Jela“ iz Prijepolja, „Tiffany production” iz Čačka, „Transfera“ iz Beograda, „Unitec CNC“ Zemun - Beograd, VD Jugokop - Podrinje iz Šapca, „Wacker Neuson” iz Kragujevca i Farmaceutsko hemijska industrija Zdravlje iz Leskovca.

Foto: Tanjug

BONUS VIDEO: DONOSI BIZNIS I OBUZDAVA REKU: Trsteničani imaju velika očekivanja od Moravskog koridora

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)