POSLANICI Donjeg doma kanadskog parlamenta nedavno su ugostili ukrajinskog predsednika Vladimira Zelenskog, a posle njegovog govora frenetično su aplaudirali Jaroslavu Hunki, veteranu ukrajinske 13. dobrovoljačke grenadirske SS divizije "Galicija" čuvene po zločinima nad civilima u Drugom svetskom ratu.

Komentari (11)

Šator

01.10.2023. 08:09

Тако је формирана и НДХ2, тј. од стране неосуђених нациста у Њемачкој и хрвата. Онда је сакривен геноцид над Србима, и послије тога се радило да од жртава Срби се представе злочинцима. Право је вријеме да поставимо нека питања Њемачкој и ставимо рачуне на сто.

Ljubica

01.10.2023. 09:57

Kanada je leglo nacističke i ustaške imigracije i to nije nikakva tajna, pitanje je zašto su mogli tamo nesmetano i zaštićeno živeti ?!

Zoran

01.10.2023. 11:26

Ko prati moje komentare zna za moje iskustvo iz Dozeldorfa 1986. godine, kada su na vlasti bile neonacistčke snage! Kada sam o tome pričao u druženjima, a društvo mi je veliko i šarenoliko su mi govorili da "mračim" i evo nakon 36-37 godina vidimo na delu reinkarnaciju nacizma i fašizma! Još 1944. su anglosaksonci isplanirali da sačuvaju osvedočene SS-ovce kao buduću snagu za borbu tada protiv SSSR-a, a danas i za borbu protiv Rusije i svih ostalih koji neće da budu pod njihovom dirigentskom palicom neokolonijlizma, pa tako i protiv nas Srba kao osvetu i za prvi i za drugi svetski rat!