NESTAO MLADIĆ, RASPISANA ŽUTA POTERNICA: Zadnji put primećen između granice Srbije i Mađarske, ako ga vidite javite policiji (FOTO)

Novosti online

09. 09. 2023. u 09:19

INTERPOL Ljubljana raspisao je žutu poternicu za maloletnim slovenačkim državljaninom Žiga Povše (17) iz Novog Mesta u Sloveniji, čiji je nestanak prijavljen 31. avgusta ove godine, a poslednji put je viđen u pograničnom pojasu između Mađarske i Srbije.

НЕСТАО МЛАДИЋ, РАСПИСАНА ЖУТА ПОТЕРНИЦА: Задњи пут примећен између границе Србије и Мађарске, ако га видите јавите полицији (ФОТО)

Foto: MUP Srbie

Mladić je visine oko 170 centimetara, atletske građe i ima dužu braon kosu, a poslednji put je viđen u crnoj trenerci i crnim patikama.

Policija intenzivo traga za mladićem sa fotografije i moli sve građane da, ukoliko imaju bilo kakva saznanja o njegovom nestanku, jave najbližoj policijskoj stanici ili na telefon 192.

Foto: MUP Srbie

Žuta poternica Interpola raspisuje se kada je u pitanju međunarodna objava za pronalaženje nestalih osoba, preneo je Telegraf.

BONUS VIDEO: Brnabić: Da li će se u Sloveniji tražiti smene političara zbog elementarnih nepogoda?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo