MILANKA Negić, majka devojčice ubijene u OŠ "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, oglasila se na društvenim mrežama, gde je apelovala da je potrebno srediti društvo i reformisati obrazovanje tako da škola više ne bude "muka". To, kako je navela, treba da budu glavni ciljevi.

Sexy goxy

21.06.2023. 19:46

A zašto njegovo dete ide u tu školu kad živi kod saborne crkve? Potreba zbog zaposlenja ga ne opravdava već bi hteo da mu dete pohađa " elitnu " školu......bolestan roditeljski um

dragan

22.06.2023. 06:27

Sve zarad licnog konfora ... nedaj boze da Kesicu deca idu dalje od 50 metara u neku drugu zgradu (skolu). Dvolican do bola, veliko razocarenje u coveka koji se predstavlja kao alternativa u ovom drustvu.

poznajem Kesica ali gospodja je heroj Istina

22.06.2023. 07:40

Upravo tako, coveku je sabornost prirodna, istinske promene dolaze iz ljubavi a ne iz mrznje, kako je lepo cuti majku cistog srca punog ljubavi i vere

Politika brige

22.06.2023. 08:55

Glumataju svi na protestima, svesno ili nesvesno- svejedno. Da li su korisni idioti u razaranju društva i društvenosti...zar je to opravdanje? U gluposti je zlo. A da glumataju vidi se po njihovom kliberenju i u Skupštini i na protestima i u obraćanjima na protestima. Nikome od njih nije stalo da se društvo popravi, nemaju predoge kao ni elementarnu empatiju. Samo arlauču o sebi, sebi i sebi.