Uz Smart mart akciju rezervišite svoje letovanje u Tunisu za samo 99€ po odrasloj osobi: U Wayoutu uvek povoljnije!

Promo

22. 03. 2023. u 10:00

ZBOG poverenja koje nam poklanjate svake godine u sve većem broju za vas smo pripremili nove avanture na novim destinacijama.

Уз Смарт март акцију резервишите своје летовање у Тунису за само 99€ по одраслој особи: У Wayoutu увек повољније!

Foto: Promo

Predstavljamo vam novi biser iz Afrike, posle mnogo godina ponovo u ponudi naše agencije – dobrodošli u Republiku Tunis. Posle Egipta, Kipra i UAE za koji smo, zahvaljujući vama broj 1 odlučili smo da za sezonu 2023. za vas  pripremimo drugu stranu severne Afrike.

To je bio razlog da se Wayout tim uputi na ovu destinaciju i za sve naše goste pripremimo ponudu i prenesemo najsvežije informacije kako o hotelima tako i o samoj destinaciji. Kao što smo već napisali, Tunis je država na severu Afrike, a okružuje je Sredozemno more oko koga su se oblikovala obala duga 1300km, sa sitnim, belim peskom.

Izdvajamo iz ponude najtraženije hotele za leto 2023:

Hotel Samira Club 3*

Foto: Promo

Veliki otvoren bazen sa toboganima, teniski i košarkaški tereni, mini golf, teren za odbojku, ronilački klub, teren za mini fudbal, igralište i mini klub za decu sa animacijom, fitnes, saunu, brojni vodeni sportovi i jahanje konja. Hotel ima i 15 animatora koji se brinu za celodnevnu i večernju zabavu hotelskih gostiju. Sve sobe su klimatizovane, paviljonskog tipa, vrlo skromno nameštene sa kupatilom i toaletom, uredne su i čiste. Hotel je namenjen pre svega mladim i porodičnim turistima sa decom kojima su bitniji letnji, sportski i zabavni sadržaji kojih ovaj hotel ima u izobilju, nego sam smeštaj. Ispred hotela je uređeno turističko šetalište sa restoranima i noćnim barovima. Usluga je na bazi all inclusive-a. (Sve uključeno) Agencijska kategorizacija 3*+

Delphin Al Habib 4*

Foto: Promo

Hotel se nalazi u turističkoj zoni Monastira. Udaljen je 350m od peščane plaže (ulica deli hotel od plaže), 500m od centra grada Monastira, 8km od aerodroma u Monastiru i 150km od aerodroma u Tunisu. Hotel raspolaže sa 202 sobe ima 2 restorana, 3 bara, snek bar, otvoren i dečiji bazen, zatvoren bazen, fitnes, masažu, frizerski salon, mini klub, mini golf, teniski teren, menjačnicu. Svaka soba ima kupatilo, terasu, klimu, TV sa satelitskim programom, telefon. Ishrana je na bazi švedskog stola-samoposluživanje.

Houda Yasmine 4*

Foto: Promo

Hotel se nalazi u centru Yasmine Hammamet. Udaljen je 350m od plaže (ulica deli hotel od plaže), 70km od aerodroma u Tunisu, 80km od aerodroma u Monastiru. Hotel raspolaže sa 250 soba, ima restoran, snek bar, bar, otvoren i dečiji bazen, zatvoren bazen (nije na raspolaganju u periodu od 1. juna do 30.septembra), 2 sale za seminare i kongrese, mini golf, stoni tenis, teren za tenis, teren za mali fudbal (30m x 60m), saunu (doplata-nije na raspolaganju u periodu od 1. juna do 30.septembra), tursko kupatilo (doplata), đakuzi (doplata), frizerski i kozmetički salon (doplata). Svaka soba ima kupatilo, terasu, klimu, TV sa satelitskim programom, telefon, mini frižider, fen za kosu. Ležaljke i suncobrani, kraj bazena, su besplatni. Ishrana je na bazi švedskog stola.

Cooee President 4*

Foto: Promo

Hotelski kompleks je udaljen 300m od peščane plaže (ulica deli hotel od plaže), 100m od aqua parka (ulaz uz doplatu), 5km od centra Hamameta, 60km od aerodroma u Tunisu, 85km od aerodroma u Monastiru. Hotel raspolaže sa 215 soba u glavnoj zgradi i 150 bungalova u Tunisian Village kompleksu-u okviru hotela. Hotel ima 2 restorana, 3 bara, 2 otvorena bazena sa delom za decu, mini klub, masažu, bilijar, stoni tenis, mini golf, teren za tenis, menjačnicu. Korišćenje peškira kraj bazena uz obavezan depozit. Svaka soba ima kupatilo, terasu, klimu, fen za kosu. Mogućnost najma sefa-uz doplatu. Ishrana je na bazi švedskog stola-samoposluživanje.

Skanes Serail 4* lux

Foto: Promo

Hotel se nalazi na peščanoj plaži turističke zone Skanes, udaljen je 6km od centra Monastira, 12km od centra grada Sousse, 2km od aerodroma Monastir, 145km od aerodroma Tunis. Hotel raspolaže sa 214 soba, ima 2 restorana, snek bar (otvoreno samo tokom letnjih meseci), 3 bara (tokom letnjih meseci je raspoloživo 5 barova), otvoren i dečiji bazen, zatvoren bazen, đakuzi, masažu, teniski teren, mini klub za decu, mini golf, bilijar, menjačnicu, više sala za seminare i kongrese, prodavnicu, servis pranja i peglanja veša. Svaka soba ima kupatilo, terasu, klimu, TV sa kablovskim programom, telefon, fen za kosu. Korišćenje suncobrana i ležaljki, na plaži i kraj bazena je besplatno. Ishrana je na bazi švedskog stola-samoposluživanje.

 

Royal Jinene 4*

Foto: Promo

Hotel se nalazi na plaži, udaljen je 4,5km od centra Sousse, 3km od centra Port el Kantaoui, 135km od aerodroma u Tunisu, 23km od aerodroma u Monastiru. Pripada hotelskom kompleksu Jinene koji čine dva hotela- Jinene3* i Royal Jinene 4*. Hotelski kompleks ima zajednički sadržaj. Hotel Royal Jinene raspolaže sa 102 sobe, ima restoran, bar, snek bar, otvoren bazen sa delom za decu, zatvoren bazen (na raspolaganju tokom zimskih meseci), saunu, fitnes, tursko kupatilo, mini klub, stoni tenis, bilijar, menjačnicu. Mogućnost najma sefa (doplata). Svaka soba ima kupatilo, klimu, terasu, TV, telefon, fen za kosu. Mogućnost najma mini frižidera (doplata). Usluga je na bazi švedskog stola.

 
Palm Beach Skanes 4*

Foto: Promo

Miran porodičan hotel koji se nalazi na idealnoj lokaciji, u blizini Monastira. Od aerodroma je udaljen 4km. Hotel nudi 300 smeštajnih jedinica. Svaka soba je klimatizovana, poseduje TV i balkon. U sklopu hotela je bazen, a za goste se organizuje show i razne aktivnosti. Gostima na raspolaganju su dva restorana i tri bara. Bespalatan WiFi je dostupan na javnim površinama. Uz doplatu gosti mogu da koriste spa centar i masaže.

 

Le Hammamet Hotel & Spa 4*

Foto: Promo

Hotel poseduje moderno uređene sobe, standardno opremljene: klima, SAT TV, telefon, WiFi, zasebno kupatilo sa fenom za kosu. U sklopu hotela je glavni restoran gde se služe doručak, ručak i večera, kao i bar koji je takođe dostupan gostima koji koriste All Inclusive uslugu. Od ostalih sadržaja tu je: veliki bazen na otvorenom, zatvoreni bazen koji radi zimi, igralište za decu, razne druge animacije, fitness centar, spa centar, teretana, prodavnice...

Houda Golf Beach & Aqua Park 3*

Foto: Promo

Hotel se nalazi na peščanoj plaži, u blizini golf terena. Udaljen je 10km od grada Sousse, 10km od centra Monastira, 6km od aerodroma Monastir, 150km od aerodroma Tunis.Gostima su dostupna tri bazena, jedan sa toboganom i dečiji bazen, zatvoren bazen (nije na raspolaganju tokom letnjih meseci). U sklopu usluge u hotelu gosti mogu da koriste: fitness, aerobik, teretanu. Uveče se organizuje zabavni program i show.

Le Soleil Abou Sofiane 4*

Foto: Promo

Udaljen je samo 25km od aerodroma u Monastiru, 8km od centra Sousse i 30km od centra Monastira. Le Soleil Abou Sofiane Hotel poseduje oko 380 soba podeljene u dve zgrade na tri sprata. Svaka soba u hotelu ima svoj balkon ili terasu. Sobe su klimatizovane i standardno opremljene (mini bar, TV...). Svaka soba ima sopstveno kupatilo. U sklopu hotela je bašta i veliki spoljašnji bazen. Tu je i nekoliko restorana i barova: "Le Doyen", a la carte restoran "Le Jasmine" sa tradicionalnom tunižanskom kuhinjom, Snack Bar na bazenu, Bar na terasi i mnogi drugi. Gostima hotela je na raspolaganju fitness centar, Kids Club, teniski teren, teren za odbojku na pesku, boćanje i vodeni sportovi. Za goste hotela se svakodnevno održavaju razne aktivnosti i tematske večeri.

Riadh Palms 4*

Foto: Promo

Hotel se nalazi u centru Susa. Transfer od aerodroma u Tunisu traje oko 2 sata, od Enfide oko 40 minuta, a od Monastira oko 30 minuta. Hotel poseduje lep otvoren i mali zatvoren bazen, bazen za decu, mali gimnastički prostor, dve saune, salu s video igricama, diskoteku, organizovanu zabavu za decu i odrasle. U okviru hotela nalaze se tri restorana, kao i 4 bara. Hotel ima 650 soba, sve su klimatizovane, sa telefonom, televizorom i kupatilom koje ima toalet u odvojenoj prostoriji. Sefovi se doplaćuju, mini-bar takođe. Internet je moguće koristiti kod recepcije. All inclusive usluga je na bazi švedskog stola.

 

Mahdia Beach & Aquapark 4* Lux

Foto: Promo

LTI Mahdia Beach je poslednji put renoviran 2020. godine. U pitanju je veoma popularan porodičan hotel sa jednim od najvećih aqua parkova u Tunisu. Hotel poseduje oko 440 soba koju su raspoređene u nekoliko zgrada. Sobe su prostrane, sa balkonom ili terasom, klima uređajem, zasebnim kupatilom sa fenom, sat TV, telefonom, mini frižiderom i sefom koji se doplaćuje. Gostima je na raspolaganju recepcija koja je otvorena 24h. U sklopu hotela je glavni restoran "Sofra", dva à la carte restorana: La Tienda (internacionalna kuhinja) i La Cascatta (italijanska kuhinja) i nekoliko barova (Lobby, Pool i Snack bar). Od ostalog sadržaja koji je gostima na raspolaganju tu su: otvoreni bazen za odrasle, bazen za decu, zatvoreni bazen, aqua park sa 10 tobogana, odbojka na pesku, boćanje, bilijar, Wi-Fi internet (sa ograničenom brzinom i brojem korisnika), dnevna i večernja animacija. Diskoteka se doplaćuje.

Sentido Bellevue Park 5*

Foto: Promo

Objekat LTI Bellevue Park se nalazi u letovalištu Port El Kantaui, a u ponudi ima privatni prostor na plaži, bazen na otvorenom i sadržaje za pripremu roštilja. Gostima ovog hotela sa 5 zvezdica na raspolaganju su vrt i klimatizovane sobe sa besplatnim WiFi internetom. Recepcija radi non-stop, a hotel poseduje i bazen u zatvorenom. Svaka smeštajna jedinica u ovom hotelu ima flat-screen TV sa satelitskim kanalima i balkon, dok se iz pojedinih pruža pogled na more. U svakoj jedinici se nalazi garderober. Kontinentalni ili doručak na bazi švedskog stola sa toplim i hladnim jelima služi se svakog jutra. Restoran u okviru ovog smeštajnog objekta nudi jela internacionalne kuhinje. Objekat LTI Bellevue Park ima i dečje igralište. Gosti mogu da igraju stoni tenis i pikado u hotelu. Sus se nalazi na 11 km od objekta LTI Bellevue Park, dok je Monastir udaljen 27 km. Do Međunarodnog aerodroma Enfida-Hamamet ima 22 km.

 

Movenpick Resort & Marine Spa 5*Lux

Foto: Promo

Nalazi se u samom centru grada, na plaži, nadomak medine, glavnih trgovačkih ulica i korniša - popločanog šetališta kraj mora. Transfer od aerodroma u Tunisu traje oko 2 sata, od Enfide oko 40 minuta, a od Monastira oko 25 minuta. Hotel ima 4 bara i 6 restorana u zgradi, na plaži i oko bazena, zatvoreni bazen u okviru Marine Spa centra, jedan otvoreni bazen s morskom i dva sa slatkom vodom.

Pozivamo sve zainteresovane putnike da koriste našu online platformu za rezervacije i putem sajta www.wayout.rs ili putem mail adrese office@wayout.co.rs rezervišu svoje putovanje iz snova.

Foto: Promo

Na kraju, napominjemo da sve aktuelnosti vezane za aranžmane agencije Wayout možete ispratiti i putem naše Facebook i Instagram stranice, a tamo vas čeka i mnoštvo zanimljivog sadržaja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije