JAVNO SE ODREKLI HIRURGA: Nikolu Ostojića brišu sa spiska zaposlenih u ustanovama u kojima je radio (FOTO)

Novosti onlajn

07. 02. 2023. u 17:10

BRŽE-BOLjE nakon vesti da je čuveni lekar i major VMA hirug Nikola Ostojić brutalno zlostavljao svoju suprugu i decu klinike na kojima je radio su ga izbrisale sa liste zaposlenih, a to je među poslednjima učinila Vojnomedicinska akademija koja je bila matična ustanova gde je radio.

ЈАВНО СЕ ОДРЕКЛИ ХИРУРГА: Николу Остојића бришу са списка запослених у установама у којима је радио (ФОТО)

Foto: Instagram

Naime, na više sajtova velikih privatnih medicinskih ustanova može se videti da u njihovom stručnom timu više nije hirurg plastične i rekonstruktivne medicine Nikola Ostojić koji se tereti da je brutlano zlostavljao suprugu, piše "Blic". 

Do skoro je na sajtu VMA pisalo da je upravo Ostojić u stručnom timu Klinike za plastičnu hirurgiju i opekovitne VMA. Međutim, to više nije slučaj - njegovo ime više se ne nalazi među onima koji čine stručni tim.

Foto: Printscreen/VMA

Podsetimo, policijska patrola iz Zemuna intervenisala je u prvog februara zbog prijavljenog nasilja u porodici gde su zatekli hirurga Nikolu Ostojića kome su oduzeta dva pištolja.

Nesrećna žena sa kojom ima troje maloletne dece je u podlivima hospitlaizovana u KBC "Zemun". Njoj su utvrđene teške povrede - prelom četiri rebra, prelom nadlaktice i hematomi.

BONUS VIDEO: 

KONVOJ ŽANDARMERIJE U USTANIČKOJ: Nastavlja se suđenje Belivukovom klanu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili