DRUG BASTE ZVERSKI UBIJEN NA KiM: Ministar objavio status i njegovu sliku (FOTO)

Novosti online

03. 01. 2023. u 16:01

MINISTAR privrede Rade Basta na Instagramu je postavio sećanje na druga iz vojske goga su ubili teroristi OVK 1999. godine u mestu Piskote u opštini Đakovica.

ДРУГ БАСТЕ ЗВЕРСКИ УБИЈЕН НА КиМ: Министар објавио статус и његову слику (ФОТО)

Foto: Ministarstvo

- Milan Stevanović (1979—1999), mlađi vodnik policije i moj klasni drug iz Srednje škole unutrašnjih poslova. Rodom iz Goraždevca kod Peći, poginuo 4. februara 1999. godine u borbi protiv OVK terorista u mestu Piskote u opštini Đakovica. U trenutku pogibije imao je samo 19 godina... Zauvek će živeti sećanje na one koji su među nama bili najhrabriji - napisao je Basta na Instagramu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rade Basta (@rade.basta)

BONUS VIDEO -  (UZNEMIRUJUĆE) Prvi snimci sa mesta ubistva i samoubistva u Kikindi

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (2)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)