MAJKA sa bebom je putovala od Negotina do Kladova i zato je pored svoje karte morala da plati i za svoju bebu.

Komentari (7)

Ja

10.08.2022. 17:20

Треба јасно рећи који је аутопревозник у питању и тај поступак санкционисати јер заиста није у реду.

Mile

10.08.2022. 17:26

Tome prevozniku zabraniti do daljnjeg da radi taj posao.Sramota nigde u Sveta se to nenaplacuje,jedino onda kada dete zauzima sediste.Znzci jos uvek ima kadabahija da mogu da rade, kradu putnike I sli.To je zakon.

Munze

10.08.2022. 17:59

Strašno...jedan loš primer iz iskustva. Godina '99, agresija NATO u jeku. U jednom gradu u centralnoj Srbiji u autobus ulaze policijajci i vojna lica. Kondukter kreće u naplatu karata, policajce preskače i vojnim licima traži da plate kartu. Starešina revoltiran objašnjava kondukteru da to nema smisla i da su to ljudi koji idu na položaj i predstavljaju odbranu grada. Onda su se i ostali putnici uključili i na kraju karte nisu naplaćene vojnim licima u ratnom stanju.

dule

11.08.2022. 07:58

Ja imam jedno pitanje za sve vas. Da li znate šta se kupovinom karte uz troškove prevoza još plaća. Pa plaća se osiguranje u slučaju nezgode. Ko bi platio eventualnu štetu da se je toj bebici nešto desilo u slučaju saobraćajnog udesa. E sad možda je toj bebici trebalo naplatiti samo osiguranje ali ne verujem da prevoznici u svom cenovniku i fiskalnoj kasi imaju mogućnost da naplate samo osiguranje.