Za probleme sa prostatom lasersko lečenje najviša je klasa: U sve četiri filijale Laser Meda u Srbiji i Bugarskoj

Promo

06. 06. 2023. u 10:00

URINARNI poremećaji su znak uvećane prostate i muškarac stariji od 50 godina, potpada pod rizičnu grupu.

За проблеме са простатом ласерско лечење највиша је класа: У све четири филијале Ласер Меда у Србији и Бугарској

Foto: Promo

Najkarakterističniji su česti nagoni za mokrenjem praćeni poteškoćama u pražnjenju i nedovoljnom količinom izmokrenog urina. U mokraćnoj bešici se zadržava urin koji ponovo izaziva niz nagona, opet sa nezadovoljavajućim ishodom. Objašnjenje za ovaj proces je jednostavno: prilikom narastanja tkivo prostate se širi i pritiska bešiku i mokraćni kanal, pa samim tim izaziva promenu njihove anatomije. Na taj način strada ceo urinarni trakt, kao i mehanizam normalnog mokrenja. Laser Med koristi najnovije metode za dijagnostikovanje i lečenje problema s prostatom, kamenja i tumora mokraćne bešike, kao i suženja mokraćnog kanala.

Burni razvitak tehnologije osigurao je muškarcima sa uvećanom prostatom još veći komfor laserskim lečenjem. Operacija prostate najmoćnijim i najpreciznijim laserom u svetu – Tulijumom od 200 vati, stavlja tačku na probleme s mokrenjem. U Srbiji samo specijalisti Laser Meda rade ovom naprednom tehnologijom.

Snaga od 200 vati u laserskoj hirurgiji označava:

- brzinu pri uklanjanju uvećanog tkiva prostate – jačina laserske energije omogućava hirurgu da ispari tkivo u proseku za jedan sat;
- komfor za pacijenta – skraćeno vreme operacije znači i kraće vreme koje pacijent provodi pod anestezijom, što ovu intervenciju čini još sigurnijom;
kvalitet rezultata – kombinacija snage od 200 vati i preciznosti od samo 0,2 mm prodiranja u tkivo kod ovog poslednjeg modela Tulijum lasera omogućava hirurgu da ispari (vaporizira) prostatu do njene kapsule.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!