POLICIJA POJAČALA REPRESIVNI AKTIVNOSTI PREMA KRIMINALNIM GRUPAMA NA CETINJU: Uhapšene četiri, krivična prijava protiv pet osoba

M. SEKULOVIĆ

11. 04. 2024. u 14:42

PRIPADNICI Sektora za borbu protiv kriminala zajedno sa službenicima Regionalnog centra bezbednosti ,,Centar” uz snažnu podršku taktičkih jedinica Sektora policije posebne namene su u ranim jutarnjim časovima izvršili pretresanje više objekata koje koriste članovi organizovanih kriminalnih grupa i bezbednosno interesantnih lica, i sa njima povezanih lica, na više lokacija na teritoriji Cetinja i u sinhronizovanoj akciji uhapsili četiri i podneli krivične prijave protiv pet osoba.

ПОЛИЦИЈА ПОЈАЧАЛА РЕПРЕСИВНИ АКТИВНОСТИ ПРЕМА КРИМИНАЛНИМ ГРУПАМА НА ЦЕТИЊУ: Ухапшене четири, кривична пријава против пет особа

Foto: Profimedia/Ilustracija

- Osnovano se sumnja da su uhapšeni M.B. (29), V.K (34), P.K (20), M.K. (35), kao i M.M. (42), izvršili krivična dela nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija. Po nalogu osnovnog državnog tužioca sva četiri lica su lišena slobode, dok M.M. nije pronađen i u odnosu na njega se sprovode potražne mere i radnje u cilju lociranja i lišenja slobode.

Lica lišena slobode će u zakonskom roku biti sprovedena na dalju nadležnost Osnovnom državnom tužilaštvu na Cetinju. Osumnjičena lica se u evidencijama Uprave policije vode kao operativno interesantna lica bliska jednoj kriminalnoj grupi, saopštila je Uprava policije Crne Gore, nakon akcije na Cetinju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)