SNP I DEMOKRATE U KOALICIJI? U Andrijevici sve manje nepoznanice pred lokalne izbore

M. SEKULOVIĆ

11. 04. 2024. u 07:15

SOCIJALISTIČKA narodna partija Crne Gore (SNP) i Demokrate, izvesno je, nastupiće u koaliciji na lokalnim izborima u Andrijevici, zakazanim za 2. jun, saznaju "Novosti".

СНП И ДЕМОКРАТЕ У КОАЛИЦИЈИ? У Андријевици све мање непознанице пред локалне изборе

m. sekulović

- Ostalo je da se složi još par "kockica" - saopšteno nam je juče u Andrijevici iz izvora bliskih obema partijama, koje su sa Demokratskim frontom obavljale vlast u ovoj opštini nakon izbora od 30. avgusta 2020, kada su posle gotovo dve decenije uspeli da sruše DPS i na lokalnom nivou.

Demokratska narodna partija, Nova srpska demokratija, Slobodna i Prava Crna Gora nastupiće zajedno na predstojećim lokalnim izborima u Andrijevici, najavljeno je na sednici Koordinacionog odbora DNP-a Andrijevica. Lider te partije Milan Knežević pozvao je sve političke partije, građanske liste i pokrete, izuzev DPS i satelita, na zajedničku listu. To bi osiguralo pobedu onih snaga koje su pobedile na istorijskim izborima 30. avgusta, saopšteno je iz DNP.

Na izborima bi trebalo da nastupi građanska lista "Za budućnost naše dece", a pominje se mogućnost nastupa još jedne građanske liste. DPS će na izborima nastupiti samostalno, kao i Pokret "Evropa sad", koji još nema formiran odbor u ovom mestu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)