CRNA GORA NA NOGAMA: Medojević najavio hapšenje "krupnih riba" iz vrha DPS - Očekujemo veselu sledeću nedelju

Novosti online

01. 03. 2024. u 17:45

LIDER Pokreta za promjene, Nebojša Medojević rekao je da šef Specijalnog policijskog tima Predrag Šuković traži podršku međunarodnih partnera za hapšenje jedne “krupne zverke”.

ЦРНА ГОРА НА НОГАМА: Медојевић најавио хапшење крупних риба из врха ДПС - Очекујемо веселу следећу недељу

Foto: Printskrin TV Pink

- Pritisak stranog faktora na hapšenja čelnika DPS mafije je sve veći. Šef SPO Šuković je pripremio dokaze za hapšenje više “krupnih riba” iz vrha DPS mafije i traži međunarodnu podršku – kazao je Medojević.

Prema njegovim saznanjima, međunarodni partneri Crne Gore su dali zeleno svetlo.

- Očekujemo veselu sledeću nedelju. Nisam “tajnovidac”, ali imam neke informacije - naveo je on, prenosi "Borba".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!