DETALJI HAPŠENJA U BARU: Ubica Mustafe pokušao da pobegne električnim trotinetom, nađeno i oružje

Novosti online

27. 02. 2024. u 14:50

CRNOGORSKA policija saopštila je da je uhapsila D. I., koji se sumnjiči da je jutros u Baru likvidirao Edmonda Mustafu (29), koji slovi za člana organizovane kriminalne grupe.

ДЕТАЉИ ХАПШЕЊА У БАРУ: Убица Мустафе покушао да побегне електричним тротинетом, нађено и оружје

Fot: B.Dabić

Odmah nakon ubistva policija je blokirala grad i krenula u potragu za ubicama.

Sada je policija saopštila i kako je uhvatila osumnjičenog koji je, nakon što je ispalio desetak hitaca, pobegao sa mesta zločina.

- U izuzetno kratkom roku, a na osnovu opisa izvršioca krivičnog dela, efikasne reakcije službenika Regionalnog centra bezbednosti „Jug“ i delotvorne i blagovremene postavke službe, sprečen je u bekstvu osumnjičeni D. I. (27) i lišen slobode. On je tom prilikom upravljao električnim trotinetom, a na glavi nosio kacigu - saopšteno je iz policije.

Kako ističu, pronađena je i crna torba u kojoj je bilo i oružje kojim je, kako se sumnja, izvršena likvidacija.

Policija je saopštila da je u torbi bila automatska puška.

- Sumnja se da je D. I. upotrebom automatske puške, koja je pronađena u neposredoj blizini njegovog lociranja, lišio života E. M. tako što je iz iste ispalio više projektila, usled čega je nastupila smrt E. M. na licu mesta. D. I. se na teret stavlja krivično delo ubistvo i krivično delo nedozvoljeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija - istakli su iz policije.

Oni dodaju da su, prema operativnim saznanjima, oba lica pripadnici jedne kriminalne grupe koja deluje na crnogorskom primorju.

- Osim toga, D. I. se već potražuje na međunarodnom nivou – za njim je raspisana međunarodna poternica od strane jedne države sa kojom pravosudni organi Crne Gore nemaju potpisan ugovor o ekstradiciji - dodaje se u saopštenju.

Podsetimo, crnogorski mediji su ranije javili da je uhapšen Dino Ibrahimović iz Bara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

KAKVA ČISTKA... Novak Đoković se odlučio na drastičan potez!