U PUCNJAVI U BARU UBIJEN EDMOND MUSTAFA: Napadač u bekstvu, policija na licu mesta

B. DABIĆ

27. 02. 2024. u 10:29

U CENTRU Bara jutros je ubijen Baranin Edmond Mustafa koji se dovodi u vezu sa jednom organizovanom kriminalnom grupom.

У ПУЦЊАВИ У БАРУ УБИЈЕН ЕДМОНД МУСТАФА: Нападач у бекству, полиција на лицу места

Fot: B.Dabić

Za sada nepoznati muškarac prišao je Mustafi s leđa i ispalio smrtonosne hice. Beživotno tele našlo se na pločniku, a ubica je motorom pobegao sa lica mesta.

"Novosti" saznaju da je Mustafa bio sa sestrom. Njih dvoje su prilazili automobilu, međutim, ubica je naočigled mlade žene i drugih prolaznika ispalio hice i pobegao motorom. Očevici navode da je ubica prišao Mustafi s leđa i na udaljenosti od 10 metara ispalio hice.

Nesrećna devojka je vrištala i pozivala u pomoć. Policija je blokirala centar grada, uviđaj je u toku.  

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!