OD EIB ZA OBRAZOVANJE 11 MILIONA: Ulaganje u prosfetu u CG

I. D. S.

23. 02. 2024. u 09:06

EVROPSKA investiciona banka uskoro otvara kancelariju u Podgorici, a tokom boravka u Crnoj Gori potpisivali su i Ugovor o donaciji 11 miliona evra vrednog granta Evropske unije za oblast obrazovanja.

ОД ЕИБ ЗА ОБРАЗОВАЊЕ 11 МИЛИОНА: Улагање у просфету у ЦГ

gov.me

- To je izraz poverenja u institucije i mera posvećenosti razvoju Crne Gore - poručili su iz Evropske investicione banke.

Premijer Milojko Spajić je, kako je saopšteno, izrazio zadovoljstvo zbog potpisivanja ugovora sa Ministarstvom prosvete, nauke i inovacija i istakao da će grant od 11 miliona dati snažan impuls modernizaciji i opremanju 13 obrazovnih ustanova širom Crne Gore.

- Ulaganje u prosvetu je investicija za budućnost. Drago nam je što se Evropska unija još jednom potvrđuje kao naš partner na tom putu - kazao je Spajić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!