NEBOJŠA MEDOJEVIĆ O KRIMINALU U CRNOJ GORI: Milo Đukanović uspeo da korupciju raširi od vrha do dna

Novosti online

09. 12. 2023. u 07:45

LIDER PzP Nebojša Medojević izjavio je da u Crnoj Gori korumpirane sudije prihvataju kaucije za lica koja su optužena za najteža krivinča dela.

НЕБОЈША МЕДОЈЕВИЋ О КРИМИНАЛУ У ЦРНОЈ ГОРИ: Мило Ђукановић успео да корупцију рашири од врха до дна

Nebojša Medojević, Foto arhiva Novosti

Medojević dodaje da u tim slučajevima postoje očigledni rizici od bekstva iz zemlje, uticaja na svedoke, ali i ugrožavanja javnog interesa.

- Radi se o toliko moćnoj "hobotnici", koja ima svoje medije, firme, banke, ogroman kapital... Govorimo o milijardama evra i u zemlji i u inostranstvu. Verovatno sam politički bio velika smetnja. Predlagao sam masovna hapšenja, oduzimanja imovine i uvođenja vanrednog stanja - kazao je Medojević za TV Pink.

On je objasnio da je bivši predsednik Crne Gore Milo Đukanović uspeo da korupciju raširi od vrha do dna.

- Nažalost, ta poruka da su "pošten i lud braća" ovde je potpuno postala ukorenjena u jednom kulturološkom smislu. Narod misli da je Đukanović nedodirljiv i da će proći nekažnjeno. To šalje lošu poruku mladim generacijama da se kriminal isplati - upozorio je lider PzP.

(alo.rs)

BONUS VIDEO: Milan Vasić dirnut guslarskim nastupom u Kolarcu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)