NEMA BUDŽETA, PRETI KOLAPS: Ponovo odložena Sednica SO Andrijevica na kojoj je trebalo da se donese odluka o rebalansu

M. SEKULOVIĆ

04. 12. 2023. u 21:00

JOŠ jedna sednica Skupštine opštine Andrijevica na kojoj je trebalo da bude donesena odluka o rebalansu budžeta za ovu godinu, prekinuta je zbog nedostatka kvoruma, čime je dovedeno u pitanje funkcionisanje lokalne vlasti, ali i ekzistencija gotovo polovine zaposlenih u ovom gradu!

НЕМА БУЏЕТА, ПРЕТИ КОЛАПС: Поново одложена Седница СО Андријевица на којој је требало да се донесе одлука о ребалансу

Crna Gora

Nakon što su odbornici koalicije DPS-SD, napustili sednicu, zbog odsustva jednog "nezavisnog" odbornika Bogdana Mijovića koji je napustio redove Demokrata, vladajuća većina "Za budućnost Andrijevice-SNP-DF" ostala je i bez kvoruma i bez većine za donošenje odluka. Došlo je do prekida i daljeg komplikovanja političke situacije u ovoj opštini kojoj se "smeši" uvođenje privremenih mera.

- Odbornici DPS uprkos upozorenjima da se izglasa rebalans, jer će doći do prekida u realizaciji projekata i isplati zarada, napustili su sednicu. U opštinskoj kasi novca ima i za projekte i za plate, ali, ako nema odluke o rebalansu, pare se ne smeju troštiti - kazao je predsednik Opštine Andrijevica Željko Ćulafić.

Njegovu ostavku zahteva DPS i najmanje jedan od tri "nezavisna" odbornika u SO, ali tome se protive građani Andrijevice, koji su do sada osam puta prisustvom u sali za sednice onemogućili zasedanja SO i odlučivanje o tome.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu