UHAPŠEN SRBIN KOJI JE KOPAO TUNEL U PODGORICI: Uhvaćen na aerodromu u Švedskoj, planirao da otputuje za Beograd

Novosti Onlajn

14. 10. 2023. u 16:06

PO MEĐUNARODNOJ poternici INTERPOL-a Podgorica juče je na aerodromu u Štokholmu, na izlazu iz Švedske, lišen slobode Vladimir Erić (32) državljanin Republike Srbije, kojeg Crna Gora potražuje zbog slučaja "Tunel", saopštila je policija Crne Gore.

УХАПШЕН СРБИН КОЈИ ЈЕ КОПАО ТУНЕЛ У ПОДГОРИЦИ: Ухваћен на аеродрому у Шведској, планирао да отпутује за Београд

Foto: Vlada Crne Gore

Kako se navodi, on je pristupio na gore pomenuti aerodrom sa namerom da otputuje za Beograd, i tu je lišen slobode po međunarodnoj poternici.

On se potražuje od 28. septembra radi vođenja krivičnog postupka pred Osnovnim državnim tužilaštvom u Podgorici zbog osnovane sumnje da je počinio krivična dela kriminalno udruživanje u sticaju sa krivičnim delom teška krađa i krivično delo sprečavanje dokazivanja u saizvršilaštvu.

Sledi komunikacija između Ministarstva pravde Crne Gore i Ministarstva pravde Švedske pravosudnim kanalima radi izručenja ovog lica nadležnom organima, piše u saopštenju.

(Blic)

BONUS VIDEO: AKCIJA ARMAGEDON, UHAPŠENI PEDOFILI: Mamili decu preko Fejsbuka i Instagrama, zaplenjeni računari

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)