KRIVIČNA PRIJAVA PROTIV M.Č. (21) IZ BIJELOG POLJA: Lovačkom pucao u znak

Марија Стевановић
Marija Stevanović

23. 08. 2023. u 13:36

ZBOG sumnje da je izvršio krivično delo uništenje i oštećenje tuđe stvari na štetu Uprave za saobraćaj Crne Gore, policija je podnela krivičnu prijavu protiv M. Č. (21) iz Bijelog Polja.

КРИВИЧНА ПРИЈАВА ПРОТИВ М.Ч. (21) ИЗ БИЈЕЛОГ ПОЉА: Ловачком пуцао у знак

M. Sekulović

- Službenici Regionalnog centra bezbednosti Sever“, Odeljenja bezbednosti Bijelo Polje identifikovali su i procesuirali lice koje je upotrebom lovačke puštke oštetio saobraćajni znak u mjestu Tješanj na regionalnom putu Slijepač most – Pljevlja. Policija je uvidom u video materijal objavljen na društvenim mrežama utvrdila da je jedno lice ispalilo projektil iz lovačke puške u saobraćajni znak na pomenutoj lokaciji. Pristupljeno je identifikaciji ovoga lica, te su pripadnici policije došli do sumnje da je počinilac M.Č. (21) iz Bijelog Polja, saopštila je Uprava policije Crne Gore.

- U saradnji sa tužiocem u ODT Bijelo Polje zbig sumnje da je izvršio krivično delo uništenje i oštećenje tuđe stvari na štetu Uprave za saobraćaj Crne Gore policija je

 državnom tužilaštvu u Bijelom Polju protiv M.Č. podnela  krivičnu prijavu zbog sumnje da je izvršio krivično delo uništenje i oštećenje tuđe stvari na štetu Uprave za saobraćaj Crne Gore,kažu iz policije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

REVANŠ ALBANCIMA OD GROBARA I DELIJA: Ovo se na EURO 2024 desilo dan nakon što se veličala velika Albanija (FOTO)