STIGLO REŠENJE: Božoviću produžen pritvor za još tri meseca

Novosti online

11. 07. 2023. u 15:41

VRHOVNI sud Crne Gore produžio je pritvor Milu Božoviću za još tri mjeseca, do 13. oktobra 2023. godine.

СТИГЛО РЕШЕЊЕ: Божовићу продужен притвор за још три месеца

S.Đ.

„Veće Vrhovnog suda u sastavu sutkinje Seke Piletić kao predsednice veća i sudija Milenke Seke Žižić i Zorana Šćepanovića kao članova veća, produžilo je pritvor okrivljenom M.B. zbog osnovane sumnje da je izvršio krivično delo stvaranje kriminalne organizacije iz člana 401a stav 2 u vezi stavova 1 i 6 Krivičnog zakonika Crne Gore i tri krivična dela neovlašćena proizvodnja, držanje i stavljanje u promet opojnih droga iz člana 300 stav1 u vezu člana 23 sav 2 Krivičnog zakonika Crne Gore“, saopšteno je iz Vrhovnog suda.

Podsećaju da je Božoviću pritvor određen Rešenjem sudije za istragu Višeg suda u Podgorici 14. aprila 2023.godine. Rešenjem veća tog suda pritvor mu je produžen 01. juna 2023. godine, tako da po Rešenju Vrhovnog suda Crne Gore pritvor može trajati do 13. oktobra 2023.godine do 12:55 časova.

Božović je uhapšen 13. aprila, po nalogu Specijalnog državnog tužilaštva, zbog optužbi da je stvorio kriminalnu organizaciju, a sumnjiče ga i da je učestvovao u najmanje tri transporta kokaina.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo