DOMAR OSTAJE IZA REŠETAKA: Nova odluka suda u Bijelom Polju

Марија Стевановић
Marija Stevanović

02. 06. 2023. u 11:43

Vanraspravno veće Višeg suda u Bijelom Polju odbacilo je kao neosnovanu žalbu advokata i donelo rešenje kojim se potvrđuje jednomesečni pritvor za N. M. (47) iz Rožaja, koji se sumnjiči za seksualno zlostavljanje maloletnika u produženm trajanju.

ДОМАР ОСТАЈЕ ИЗА РЕШЕТАКА: Нова одлука суда у Бијелом Пољу

M. Sekulović

Odluku o određivanju pritvora do 30 dana, odredila je sudija za istragu Bišeg suda u Bijelom polju Vanja Rakonjac, na predlog tužioca iz Višeg državnog tužilaštva u ovom gradu.

Kako se sumnja, N. M. je seksualno zlostavljao maloletnika u prostorijama škole u kojoj je radio kao domar, a koju je pohađaalo zlostavljano dete.

Uhapšen je 21. maja, nakon prijave o zlostavljanju, posle čega je pokušao da pobegne iz Crne Gore. Međutim, pripadnici Regionalnog centra bezbednosti "Sjever", u saradnji sa službenicima Sektora granične policije, sprečili su njegov pokušaj bekstva. M. S.

Kako je saopšteo, domar je uhapšen 21.maja, nakon prijave o zlostavljanju, nakon čega je pokušao da pobegne iz Crne Gore. Međutim, pripadnici Regionalnog centra bezbednosti ''Sjever'', u saradnji sa službenicima Sektora granične policije, sprečili su njegov pokušaj bekstva.

Sumnja se da je N.M. u junu i septembru 2022. godine, kao i 19. maja 2023. godine, seksualno zlostavljao maloletno lice. 
Kako je saopšteno iz Uprave policije Crne Gore nakon hapšenja N.M., 20. maja prijavljeno je zlostavljanje maloletnog učenika. Porodica dečaka primetila da se on već mesecima čudno ponaša, a on im je u višesatnom raazgovoru ispričao kakvu je torturu trpeo u školi...

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)