UZ MILA I MAJKE SREBRENICE: Nakon Sonje Biserko i Rade Trajković i one podržale kandidaturu Đukanovića

V.K.

29. 03. 2023. u 13:58

MAJKE Srebrenice uputile podršku kandidaturi aktuelnog predsednika Mila Đukanovića, uoči drugog kruga predsedničkih izbora.

УЗ МИЛА И МАЈКЕ СРЕБРЕНИЦЕ: Након Соње Бисерко и Раде Трајковић и оне подржале кандидатуру Ђукановића

DPS

Poruka je upućena na Tviteru, i u njoj se ističe značaj uloge Đukanovića na građenju dobrih odnosa Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

- Godinama su odnosi Bosne i Hercegovine i Crne Gore sve bolji. Odnos političkih zvaničnika prema genocidu u Srebrenici pokazali su da Crna Gora ne želi biti deo negatora, deo onih snaga čiji je cilj poniziti nas majke i preživele žrtve - ističe se u poruci, navodeći da je Rezolucija o Srebrenici koju je Skupština Crne Gore usvojila potvrdila tu "zdravu politiku".

 -Kako bismo nastavili tamo gde smo stali, građani Crne Gore moraju izabrati između dva puta. Samo put kojim Milo Đukanović vodi državu može nastaviti te dobre odnose koje smo izgradili. Zato 2. aprila građani treba da podrže Đukanovića - poručuju Majke Srebrenice.

Poslanica DPS-a Aleksandra Vuković na Tviteru se zahvalila Majkama Srebrenice, povodom podrške kandidaturi Đukanovića.


Podrška i Sonje Biserko

Poruku podrške predsedniku Crne Gore i predsedničkom kandidatu Demokratske partije socijalista (DPS) Milu Đukanoviću uoči drugog kruga predsedničkih izbora uputila je i Sonja Biserko, osnivačica i predsednica Helsinškog odbora za ljudska prava u Srbiji.

„Godine 2020. kidnapovana je nezavisna i građanska Crna Gora i od tada se temeljno razgrađuje. Ne dozvolite da vas lažnim obećanjima uvuku u ‘srpski svet’, jer ni nama tamo nije dobro. Na istorijskoj raskrsnici na kojoj se svet nalazi, a i Crna Gora, još jednom birajte građansku, a ne teokratsku Crnu Goru. Glasajte za Mila Đukanovića. On je jedina garancija“, poručila je Biserko u video-poruci.

Kurtijeva savetnica Rada poziva da se glasa za Mila

IZ jata svojih proverenih "spavača" iz Srbije predvođenih Nenadom Čankom, aktuelni predsednik Crne Gore Milo Đukanović je kao "slamku spasa" izvukao i Radu Trajković, predsednicu Evropskog pokreta Srba sa Kosova.

Više o tome klikom OVDE.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (7)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)