MILATOVIĆ: Pobediću Mila

V.K.

20. 03. 2023. u 19:50

PREDSEDNIČKI kandidat Pokreta Evropa sad Jakov Milatović kazao je da je predsednički kandidat Demokratske partije socijalista Milo Đukanović u prvom krugu predsedničkih izbora "dostigao maksimum " i da je ubeđen da će u drugom krugu odnijeti veliku zajedničku pobedu.

МИЛАТОВИЋ: Победићу Мила

Foto: M.Drobnjak

- Kao što sam obećao da ćemo uspeti, sinoć sam pokazao da smo uspeli. Ovo je prvo poluvreme, a u drugom čemo zapečatiti zajedničku pobedu protiv politike podele i siromaštva, kazao je predsednički kandidat Pokreta Evropa sad Jakov Milatović na Televiziji Vijesti, dodajući da ne želi da monopolizuje pobedu.

- Ovo je pobeda jedne bolje, pravednije Crne Gore. Želim da budem predsednik svih građana i to želim delima da pokažem. Poruke koje su došle od Mandića, Bečića, Abazovića i Danilovića su jako dobre i ono što sam rekao na nama je da zapečatimo ovu pobedu, rekao je Milatović.

On je optužio Mila Đukanovića da je "organizovao fizički atakak" na njega.

- Ja se nadam da će u narednih 15 dana policija i naše službe bezbednosti uspeti negde da održe situaciju apsolutno pod kontrolom, poručio je Milatović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda