RONIOCI OPET KREĆU U POTRAGU: U Herceg Novom nastavljaju da traže dečaka (13) kojeg je u utorak progutalo more

V.V.

22. 01. 2023. u 12:35

POSLE jučerašnjeg lošeg dana, kada se zbog nevremena potraga za trinaestogodišnjim N.V. koji je nestao u talasima u blizini hotela Plaža, u utorak, vremenske prilike su se poboljšale, pa će ronioci danas ući u more u potrazi za nestalim detetom.

РОНИОЦИ ОПЕТ КРЕЋУ У ПОТРАГУ: У Херцег Новом настављају да траже дечака (13) којег је у уторак прогутало море

Foto: V. V.

Nažalost ovid dana je loše vreme ograničavalo potragu, koja se svodila na priobalje, mahom uz obalu zaliva. Kada su vremenske prilike dozvoljavale, tražen je ili iz vazduha, na moru i pod morem.ali akcija nije urodila plodom

Ekipe Službe zaštite i spasavanja, Komunalne i Uprave policije danima su od ranog jutra su na terenu. Sa njima su i dobrovoljci. Pretraživali su područje od Njivica do Meljina i Zelenike, na Luštici  Male i Velike Rose, obalu prema Dobreču, Žanjicu, Potkopu, ali nije bilo uspeha. Ipak, tragači ne odustaju i poručuju da će nastaviti sa akcijom.

Podsetimo, trinaestogodišnji N.V. je nestao u blizini hotela Plaža, u utorak veče 17. januara, tokom nevremena. Dete je oko 22 sata sa šetališta Pet Danica u Herceg Novom odvukao talas. 


BONUS VIDEO - I HELIKOPTER TRAŽI DEČAKA: U Herceg Novom nastavljena potraga za detetom koje je progutalo more

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima