RADNICI PLJEVALJSKOG „VODOVODA“ OPTUŽILI DIREKTORA: Da li ovaj naš premeštaj ima veze sa tim što nismo hteli da potpišemo podršku partiji

M. D.

20. 10. 2022. u 14:58

PITAMO V.D. izvršnog direktora, Mladena Dragaševića da li ovaj naš premeštaj ima veze sa tim što na njegove pozive i pozive njegovih bliskih saradnika,nismo hteli da potpišemo podršku partiji kojoj izvršni direktor pripada, za prestojeće lokalne izbore.

РАДНИЦИ ПЉЕВАЉСКОГ „ВОДОВОДА“ ОПТУЖИЛИ ДИРЕКТОРА: Да ли овај наш премештај има везе са тим што нисмо хтели да потпишемо подршку партији

M.Drobnjak

Grupa radnika pljevljaskog javnog preduzeća D.O.O.”Vodovod” optužila je vršioca dužnosti izvršnog direktora, tog preduzeća, Mladena Dragaševića(Demokratska partija socijalista) da u kontinuitetu, sa svojim bliskim saradnicima, vrši pritiske i mobing nad zaposlenim u tom preduzeću sve u cilju zastrašivanja ljudi kako bi glasali partiju kojoj pripada.

Radnici D.O.O.”Vodovod” Pljevlja Grdinić Luka, Popović Srđan, Softić Enis, Lončar Nenad i Anđelić Milan u saopštenju prosleđenom medijima tvrde da im je 18.10.2022. godine od strane uprave D.O.O.”Vodovod” Pljevlja odnosno V.D.Izvršnog direktora Mladena Dragaševića dostavljeno rešenje o privremenom raspoređivanju u trajanju od 30 dana na druga radna mesta uz obrazloženje hitnosti poslova.

Radnici ističu da bi ovo sve imalo smisla da su raspoređeni i odabrani u okviru svoje stručne spreme i na poslove za koje mogu da doprinesu radu i koristi za firmu u kojoj rade.

-Zato javno pitamo V.D. izvršnog direktora Mladena Dragaševića da li ovaj naš premeštaj odnosno odabir nas 5 radnika od 129 koliko ima u Vodovodu,odnosno 29 koliko nas radi na postrojenju za prečišćavanje otpadnih voda,ima veze sa tim što na vaše pozive i pozive vaših bliskih saradnika,nismo hteli da potpišemo podršku vašoj partiji za prestojeće lokalne izbore,nismo hteli da potpišemo učlanjenje u vašu partiju i nismo hteli da potpišemo pristupanje vašem političkom sindikatu, navode radnici u saopštenju.

Prema rečima radnika na sva ova pitanja lako je naći odgovor jer je Dragašević godinama, kao pomoćnik direktora za ekonomsko-pravne poslove, vodio ovu istu kampanju pritisaka,kažnjavanja,premeštanja i otpuštanja nepodobnih radnika.

-Očigledno to je vašoj partiji bila preporuka da Vas dovede na mesto V.D.izvršnog direktora,jer da su gledali šta ste za vreme dok ste bili član menadžmenta odnosno pomoćnik direktora uradili,mogli su da vide višemilionske dugove,izgubljene sudske sporove sa radnicima Vodovoda i katastrofalno stanje u kojem se D.O.O. “Vodovod” nalazi i to sve vašim zaslugama, kažu radnici dodajući da su shvatili

direktorovu poruku koja, kako kažu, „doduše nije došla iz vaše glave već iz centrale vaše partije da se nepodobni kazne a ostali preplaše na njihovom primeru,ne bi li tako namakli koji glas na muci pljevaljske sirotinje“.

-Poručujemo Vam da niste uspeli da nas  uplašite niti ponizite,izdržali smo mi i mnogo gorih stvari,a kako se bliži nedelja tako se i bliži i kraj vašeg direktorovanja i šefovanja u našoj firmi koju ste doveli na rub propasti, zaključuju radnici na kraju saopštenja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Turci upali  na trening Srbije pred prvi meč orlova na EURO 2024 (VIDEO)