A OSTATAK CRNE GORE? Zelenski se obraća Cetinjanima

Марија Стевановић
Marija Stevanović

07. 10. 2022. u 08:05

PREDSEDNIK Ukrajine Vladimir Zelenski obratiće se Cetinjanima u subotu, a obraćanje će se direktno prenositi na Dvorskom trgu od 11 sati.

А ОСТАТАК ЦРНЕ ГОРЕ? Зеленски се обраћа Цетињанима

Foto: AP

Ukrajinski predsednik će se obratiti u znak zahvalnosti za podršku koju Cetinjani pružaju Ukrajini od početka ruske specijalne operacije.
 
Ovo je saopšteno iz Prestonice Cetinje, čiji su građani, kako se ističe, organizovali protestne šetnje od početka ruske specijalne operacije sto dana bez prestanka, a nakon toga šetnje se održavaju jednom mesečno.
 
- Prestonica Cetinje i Crveni krst Cetinja organizovali su humanitarnu akciju za pomoć stradalim u Ukrajini, a u junu mesecu ove godine na Cetinju su održani „Dani Ukrajine u Crnoj Gori“.
 
Obraćanje predsednika Ukrajine organizovano je u sklopu foruma „2BS“, koji organizuje Atlantski savez Crne Gore, a koji se održava u Budvi od 6. do 8. oktobra 2022. godine, saopšteno je iz kabineta gradonačelnika Cetinja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (8)

PRIORITET ELENA GRUPE:Sprečiti stečaj u Vektra Boki