NEPOZNAT MOTIV JUTROŠNJEG ZLOČINA ZA KOJI JE OSUMNJIČEN BIVŠI FUDBALER: Usmrćena Branka Petrović, predsednica mesne zajednice Herceg Novi

V. V.

27. 06. 2022. u 15:22

NEMA novih, barem ne zvaničnih informacija o ubistvu koje se jutros rano desilo u Herceg Novom, u ulici Bokeške brigade, na Savini, gde je, kako se pretpostavlja, hicima iz vatrenog oružja Bojan Rašović (1975) usmrtio bivšu suprugu Branku Petrović (1975).

НЕПОЗНАТ МОТИВ ЈУТРОШЊЕГ ЗЛОЧИНА ЗА КОЈИ ЈЕ ОСУМЊИЧЕН БИВШИ ФУДБАЛЕР: Усмрћена Бранка Петровић, председница месне заједнице Херцег Нови

foto: RTHN

Ovo je medijima potvrđeno iz Operativno-komunikacionog centra policije.

Prema njihovim rečima, nije poznato šta je Rašovića navelo da posegne za oružjem i oduzme život Branki Petrović, a o svemu je obavešten viši državni tužilac, pa će istraga koja je u toku dati odgovore.

foto: Društvene mreže

Rašović se nakon izvršenog dela sam predao policiji. Nezvanično, on se bavio sportom, ima informacija i da je igrao za Crvenu zvezdu.

Petrovićeva je odnedavno bila predsednica Mesne zajednice Herceg Novi.

Radila je, kažu oni koji su sa njom sarađivali, vredno, imala mnogo planova za uređenje hercegnovskog Starog grada i stalno pozivala sugrađane i kolege na bolju saradnju i razmenu ideja.

O njenom privatnom životu komšije ni uz obećanje da nećemo navoditi njihova imena nisu želele da govore, osim da je živela povučeno.

Nije potvrđena ni informacija da su Rašović i Petrovićeva zvanično bili u braku niti da imaju zajedničke dece.

BONUS VIDEO:

Miloš Medenica priveden u Specijalno državno tužilaštvo

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije