RASVETLJEN POKUŠAJ UBISTVA: Uhapšen mladić iz Nikšića osumnjičen da je ranio Bulatovića

B. D.

26. 06. 2022. u 10:26

BUDVANSKOJ policiji trebalo je anje od 24 sata da rasvetli ko je ranio Kristijana Bulatovića (30) iz Podgorice u naselju Potkošljun u noći između petka i subote.

РАСВЕТЉЕН ПОКУШАЈ УБИСТВА: Ухапшен младић из Никшића осумњичен да је ранио Булатовића

Foto: B. Dabić

Bulatović je zadobio lakše telesne povrede. 

Lisice na ruke policija je stavila mladiću iz Nikšića S.K. (23).

Dok je motiv ranjavanja još nepoznat javnosti, zna se da će mladić uz krivičnu prijavu pred nadležnog tužioca, a na teret mu se stavljaju dva krivična dela: ubistvo u pokušaju u vezi sa krivičnim delom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

- Nadležni tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici izvršio je uviđaj na licu mesta i kvalifikovao krivično delo – ubistvo u pokušaju. Policija je u saradnji sa nadležnim tužilaštvom, preduzimajući operativno taktičke-istražne mere i radnje, došla do saznanja da je vatreno oružje na štetu K.B. upotrebio S.K. (23) iz Nikšića sa privremenim boravkom u Budvi. Pronađeno je i oduzeto sredstvo izvršenja – pištolj, a K.S. je lišen slobode zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u pokušaju u vezi sa krivičnim delom nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija - navodi se u saopštenju Uprave policije.

Podsetimo, Kristijan Bulatović prošle godine je uhapšen zbog sumnje da je oteo A.G, vršeći tako pritisak na njegovog brata da isplati 35.000 evra.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista