MOTOCIKLISTA PRELETO PREKO HAUBE AUTOMOBILA: Teška saobraćajna nesreća u centru Bara

B. Dabić

11. 05. 2022. u 14:43

BARANIN Luka Knežević povređen je u saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila danas na raskrsnici ulica Vladimira Rolovića i Maršala Tita, na jednoj od crnih saobraćajnih tačaka u centru grada.

МОТОЦИКЛИСТА ПРЕЛЕТО ПРЕКО ХАУБЕ АУТОМОБИЛА: Тешка саобраћајна несрећа у центру Бара

Foto: B. Dabić

U sudaru putničkog vozila i motocikla danas oko 12.50 ispred Centra bezbednosti Bar povređen je motociklista. Mladić se kretao Ulicom Vladimira Rolovića ka trgu, a putničko vozilo, kojim je upravljala M. Đurović, Ulicom maršala Tita. Prema rečima očevidaca, nakon sudara motociklista je preleteo preko haube automobila.  

Foto: B. Dabić

- Mladić je zadobio prelom noge. Nije životno ugrožen, a zbog prirode povreda prebačen je iz Opšte bolnice Bar u Klinički centar Crne Gore - kazao je rukovodilac Osnovnog državnog tužilaštva Bar, tužilac Radovan Đurišić.

Istraga će utvrditi okolnosti pod kojim se dogodila saobraćajna nezgoda.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NEMAMO MI TAMO ŠTA DA TRAŽIMO: Poznata pevačica pozvala na POVLAČENJE Srbije sa Evrovizije