JKP "PARKING SERVIS" ZAPOČEO OBELEŽAVANJE PARKIRALIŠTE NA NOVOM BEOGRADU: Zonira se i blok 29

Š.Marović

11. 04. 2024. u 16:00

JKP "Parking servis" započeo je obeležavanje parking zona u bloku 29 na Novom Beogradu. Nakon toga nadležne službe privremeno će dostavljati obaveštenja i na taj način građanima preneti informacije kako da dobiju povlašćene karte za parkiranje.

ЈКП ПАРКИНГ СЕРВИС ЗАПОЧЕО ОБЕЛЕЖАВАЊЕ ПАРКИРАЛИШТЕ НА НОВОМ БЕОГРАДУ: Зонира се и блок 29

GO Novi Beograd

Stanari ovog novobeogradskog bloka zonu parkiranja u punom obimu imaće do 20. maja.

- Finalni rezultat koji očekujemo je to da imamo znatno više parking mesta za stanare - rekao je predsednik opštine Bojan Bovan. - Zone parkiranja, već su uvedene u susednim blokovima, 28 i 30, pa bi i stanarima bloka 29 zoniranje olakšalo svakodnevni život kad je reč o pronalaženju slobodnog praking mesta.

Građani ovog i susednih blokova najveću muku s parkiranjem imaju u vreme sportskih događaja ili koncerata u "Beogradskoj areni", jer za vreme takvih dešavanja u bloku 29, ali i u okolini, nije bilo moguće pronaći slobodno parkig mesto.

- Opština Novi Beograd, bilo da je reč o poslovima iz njene nadležnosti ili problemima za čije rešavanje su nadležne gradske službe, uvek će rado izaći u susret svojim sugrađanima - izjavio je Bovan. - Nadam se da je i posao u vezi parking zone mali korak ka normalnijem svakodnevnom životu u ovom delu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave