NOVI BEOGRAD SLAVI 76. ROĐENDAN: Proslava sutra u Bloku 45

S.V.

10. 04. 2024. u 18:00

OPŠTINA Novi Beograd sutra slavi 76. rođendan, a zanimljiv višesatni program očekuje građana u Bloku 45.

НОВИ БЕОГРАД СЛАВИ 76. РОЂЕНДАН: Прослава сутра у Блоку 45

Foto: Zoran Nikolić

Kako je saopšteno, u 12 časova u prostorijama Novobeogradske kulturne mreže u Mesnoj zajednici "Sava" prisutnima će se obratiti predsednik Opštine Bojan Bovan koji će uručiti plakete partnerima, prijateljima i donatorima akcije "Zeleni Novi Beograd" koju je ova lokalna samouprava vodila u prethodnom periodu..

U tom delu svečanosti, prisutni će moći da pogledaju izložbu "Novi grad! Ko će još da živi na ovom pesku'' istoričara Dragana Miloševića, koja prikazuje trud i entuzijazam s kojim je omladina iz cele tadašnje Jugoslavije, tokom omladinskih radnih akcija pedesetih godina prošlog veka, gradila Novi Beograd, kao i video projekciju izgleda Novog Beograda danas.

Priredba na otvorenom počinje sat kasnije, a nastupaju orkestar MUP, školski horovi, KUD "Talija" i "Jeleče", te mališani vrtića "Istok". Osim programa na bini, biće organizovan i deo za decu, koji će imati zone sporta, zabave i edukativne radionice. Proslava se završava nastupom pevačice Zoe Kida od 14.30 časova. Moderator programa u sali i na otvorenom biće glumica Danica Todorović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?