NA SVU SREĆU NIJE BILO POVREĐENIH: Dim u vozu za Resnik

Š.M.

24. 03. 2024. u 17:03

NA vozu koji saobraća od Ovče do Resnika nešto nakon 10 časova, došlo je do nezgode u blizini stajališta Kneževac, kada se u vozu pojavio dim, saopštili su iz "Srbijavoza".

НА СВУ СРЕЋУ НИЈЕ БИЛО ПОВРЕЂЕНИХ: Дим у возу за Ресник

Foto: Printskrin Youtube

- Brzom i pribranom reakcijom osoblja u vozu, malobrojni putnici su bezbedno sprovedeni iz voza. Nakon kratke intervencije vatrogasaca, situacija je normalizovana - navodi se u saopštenju.

Saobraćaj jr na ovoj liniji funkcionisao bez izmena. Kako su ranije istakli očevici, vatra je buknula u naselju Kneževac u Rakovici. Pozvani su vatrogasci, koji su uspeli da ugase požar. Više detalja biće poznato posle istrage.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo