UŽIVANJE NA LEDU: Klizalište na Tašu otvara se u subotu, za školarce besplatno uz knjižicu

B.B.

28. 12. 2023. u 10:39

MALIŠANI će tokom novogodišnjih praznika i predaha od škole imati priliku da uživaju u zimskim čarolijama na Tašu. Naime, SC "Tašmajdan" organizuje zimski festival ICE & TAŠ od 30. decembra do 31. januara.

УЖИВАЊЕ НА ЛЕДУ: Клизалиште на Ташу отвара се у суботу, за школарце бесплатно уз књижицу

Foto: N. Fifić

U sklopu manifestacije, svim Beograđanima biće na raspolaganju klizalište na otvorenom, i to radnim danima od 12 do 14, od 15 do 17 i od 18 do 21 čas.  "Radno vreme" vikendom je od 12 do 14 i od 15 do 17 časova.

Za najmlađe sugrađane biće organizovana škola hokeja, umetničko klizanje, kao i spektakl na ledu uz maskenbal i Deda Mraza. 

Za školarce će tokom januara biti besplatan ulaz na klizalište, uz đačku knjižicu, i to svakog radnog dana od 12 do 14 časova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove