DOJAVU PRIMILE SVE ŠKOLE: Posle provere, osmoletke u Novom Beogradu nastavile nastavu

B.B.

01. 12. 2023. u 15:18

LAŽNE dojave o postavljenim bombama stigle su danas u ranim popodnevnim časovima na adrese svih osnovnih škola u Novom Beogradu.

ДОЈАВУ ПРИМИЛЕ СВЕ ШКОЛЕ: После провере, осмолетке у Новом Београду наставиле наставу

D. Novković

Prema rečima Darka Egera, predsednika Aktiva direktora osnovnih škola Novog Beograda, svih 20 osmoletki primilo je mejl oko 13.30 časova da je u školi postavljena eksplozivna naprava.

- Odmah je obaveštena policija, čije su specijalizovane ekipe izašle na teren i prekontrolisale sve objekte - kaže Egelj. - Na sreću, sve dojave su bile lažne, a popodnevna smena u svim školama počela je sa malim zakašnjenje. Nijedna škola nije prekinula nastavu.

Sa početkom nove školske godine, dojave o postavljenim bombama postale su gotovo svakodnevno. Tokom oktobra "na udaru" hakera je posebno bila OŠ "20. oktobar" u Novom Beogradu, koja je tokom dana dobijala i po dva preteća mejla. Pored redovnih dežurstava policije, u ovoj školi je pojačano prisustvo MUP-a.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)