BEZ VODE I STRUJE DANAS OVI DELOVI BEOGRADA: Suve slavine već od 9 sati - Detaljan spisak ulica

Novosti Onlajn

11. 10. 2023. u 08:11

ZBOG planiranih radova na vodovodnoj i elektro mreži na teritoriji Beograda, koje izvode JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija" i Elektrodistribucija Srbije, pojedine beogradske opštine biće tokom dana bez vode i struje.

БЕЗ ВОДЕ И СТРУЈЕ ДАНАС ОВИ ДЕЛОВИ БЕОГРАДА: Суве славине већ од 9 сати - Детаљан списак улица

Foto Pixabay free images

Kako je objavljeno na sajtu JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija", voda će biti isključena danas od devet ujutru, pa sve do osam sati posle podne u centru Zemuna.

Potrošačima u ulicama Trogirska, Petra Kočića i Džordža Vašingtona biće privremeno isključeno vodosnabdevanje zbog stavljanja u funkciju novopoloženog cevovoda na opštini Zemun.

Svi građani su o radovima blagovremeno obavešteni, i savetovano im je da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Iz Vodovoda su saopštili da je za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđena auto-cisterna sa vodom.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Servisnom centru Grada Beograda na broj 11-0-11 ili na besplatni broj telefona za sve pozive iz fiksne telefonije 0800 11-00- 11, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na našoj veb-adresi www.bvk.rs.

Isključenja struje

Stanari delova 11 beogradskih opština danas izvestan period neće imati električnu energiju, saopštila je Elektrodistribucija Srbije.

Bez struje biće naselja u beogradskim opštinama Zvezdara, Palilula, Savski venac, Voždovac, Rakovica, Novi Beograd, Zemun, Grocka, Barajevo, kao i pojedina naselja u opštinama Obrenovac i Mladenovac danas neće imati struje najranije od pola devet ujutru, i najkasnije do pet sati posle podne.

Detaljan spisak ulica u kojima danas neće biti struje, kao i tačno vreme uključenja pročitajte OVDE.

BONUS VIDEO: NIVO DRINE NOĆAS PORASTAO METAR - Poplave širom Loznice, voda preti i Banji Koviljači

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)