FESTIVAL PASA SVIH RASA: Manifestacija na Kalemegdanskoj tvrđavi

T.N.

15. 06. 2023. u 10:32

FESTIVAL pod nazivom "Ulični psi, festival pasa svih rasa" održaće se na Kalemegdanu u periodu od petka, 16. juna, do nedelje, 18. juna.

ФЕСТИВАЛ ПАСА СВИХ РАСА: Манифестација на Калемегданској тврђави

FOTO: Novosti

Cilj festivala je da posetiocima ukažu na značaj udomljavanja životinja. - Zabavni, ali edukativni festival, biće još većeg obima nego ranije i biće više sadržaja. Prošle godine udomljeno je 20 kuca i 4 mace, a kroz festival je prošlo više od 20.000 posetilaca, vlasnika ili ljubitelja pasa - kažu organizatori.

Planiran je raznovrstan sadržaj kao što su radionice, poligoni za ljubimce, mnogobrojni izazovi i edukativna predavanja. - Na jednom mestu će se naći uzgajivačnice, proizvođači hrane, pet šopovi, veterinari, prihvatilišta, dreseri, dizajneri i frizeri, ali i poslastičarnice za pse - navodi se u saopštenju. Svi posetioci biće u prilici da saznaju kako psi utiču na razvoj deteta.

JKP "Veterina Beograd" učestvovaće na ovoj manifestaciji i zajedno sa psima iz gradskih prihvatilišta promovisaće usvajanje napuštenih pasa.

Svečano otvaranje festivala zakazano je za petak, 16. juna od 12 časova, a traje do 20 časova. Za vikend manifestacija traje od 10 do 20 sati.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima