ТОПЛО ЈЕЛО ЗА ЦЕЛУ ПОРОДИЦУ: Најбољи говеђи паприкаш са пецивом
НАЈБОЉИ говеђи паприкаш са пецивом се једноставно прави, од готовог говеђег печења, уз додатак печеног лиснатог теста и мешавину поврћа.
15. 02. 2024. у 11:06
ТРАДИЦИОНАЛНО ЈЕЛО ФРАНЦУСКЕ КУХИЊЕ: Cordon bleu, месо се лепи за прсте
НЕВЕРОВАТНО сочно и сласно јело од пилетине са додацима.
14. 02. 2024. у 13:21
МЕКАНЕ И ХРСКАВЕ, СПРЕМАЈУ СЕ ЗА ПОЛА САТА: Куглице од кобасица су залагоји који се не одбијају
КУГЛИЦЕ од кобасица праве се од куване свињске кобасице и тврдог сира. Уз друге додатке попут брашна, добијате савршене залогаје.
12. 02. 2024. у 09:00
БРЗ И ЛАГАН ОБРОК, АРОМАТИЧАН И БОГАТОГ УКУСА: Мафини од јаја
МАФИНИ од јаја су одличан избор за доручак или ужину. Мафини од јаја у себи имају све што се може пожелети.
09. 02. 2024. у 16:00
ЕВО СУПЕР ИДЕЈЕ ЗА ЈАКО УКУСАН РУЧАК КОЈИ СЕ ПРАВИ ЗА КРАТКО ВРЕМЕ: Пилетина с броколијем у белом сосу
ВЕОМА укусан, брз и лаган оброк.
08. 02. 2024. у 08:00
ОДЛИЧНО И СИТО ЈЕЛО БЕЗ МЕСА: Рижото са спанаћем, феноменалног укуса
КАД имате спанаћа, комбинујте га с пиринчем, одличан су тандем за добар ручак.
08. 02. 2024. у 08:00
ГУРМАНСКА РАПСОДИЈА КОЈУ ЋЕТЕ ОБОЖАВАТИ: Мексичке кесадиље, прави рај за непца
КЛАСИЧНО, традиционално јело мексичке кухиње састоји се од тортиље са сиром и најчешће месом и зачинима.
07. 02. 2024. у 10:13
НАРОЧИТО ЈЕ ПОГОДНО ЗА ВЕГЕТАРИЈАНЦЕ: Одресци карфиола са путером од капара и презлом
ОДРЕСЦИ карфиола са путером од капара и презлом је врло ароматичан оброк који је богат нутријентима и савршено хрскавих рубова када се запече.
06. 02. 2024. у 09:00
ПРИПРЕМИТЕ ДАНАС ОВАЈ ИЗВРСТАН РУЧАК: Телетина с печуркама
ТЕЛЕТИНА с печуркама је рецепт за недељну гозбу, богато, сласно и укусно!
05. 02. 2024. у 09:00
ТЕЛЕЋЕ ШНИЦЛЕ У СОЧНОМ СОСУ - ПРЕДЛОГ ЗА РУЧАК: Мекане и сочне, по свачијем укусу, најбоље иду уз кувани кромпир
ОВАКВЕ телеће шницле баш сви обожавају.
04. 02. 2024. у 18:00
РУЧАК ЗА СВЕ ГЕНЕРАЦИЈЕ, САВШЕН ТРАДИЦИОНАЛНИ РЕЦЕПТ ИЗ СРЦА СРБИЈЕ: Како се пуне црвене суве паприке (ВИДЕО)
ПУЊЕНЕ црвене паприке су традиционално српско јело којем нико не може одолети. Гурмански доживљај.
04. 02. 2024. у 07:00
БРЗ И ЗДРАВ ОБРОК ОЧАС ПОСЛА! Гриловани пуњени патлиџан
ГРИЛОВАНИ пуњени патлиџан ће да постане једно од ваших омиљених јела!
02. 02. 2024. у 13:30
САВРШЕН СПОЈ СЛАНОГ И СЛАТКАСТОГ: "Мрвљени" бругери, свима ће се чинити да су као из ресторана!
МРВЉЕНИ бургери се лако праве, а имају одличну равнотежу сланог и слаткастог укуса. Ево како да направите мрвљене бургере!
02. 02. 2024. у 12:00
ПИЛЕЋЕ РОЛНИЦЕ СА ДВЕ ВРСТЕ СИРА: Савршена идеја за врхунски ручак (ВИДЕО)
БЕЛО пилеће месо се најчешће налази на трепзи, јер не кошта пуно, укусно је и може да се припрема на милион начина.
31. 01. 2024. у 17:30
СОЧНО САВРШЕНСТВО УКУСА: Калцоне од млевеног меса пуњене моцарела сиром - Ручак да прсте олижете (ВИДЕО)
КАЛЦОНЕ су познато јело које се прави од теста и пуни се састојцима по жељи.
28. 01. 2024. у 11:00
КРОМПИР ПАПРИКАШ ЗА 350 ДИНАРА: Идеалан за штедљиве домаћице (ВИДЕО)
Јануар је увек био најтежи и некако најдужи месец, јер су прошли празници и људи су се истрошили.
26. 01. 2024. у 12:00
СОЧНО СВИЊСКО МЕСО У СОСУ ОД ЈАБУКА: Прави је специјалитет - Тајна је у дугом крчкању (ВИДЕО)
Постоји много рецепата за спремање укусног свињског меса, а ми предлажемо да обавезно пробате и овај.
22. 01. 2024. у 12:00
ЛОВАЧКЕ ШНИЦЛЕ У СОСУ ОД ЦРНОГ ЛУКА: Традиционални шпански рецепт за брз, једноставан и савршен ручак (ВИДЕО)
ЛОВАЧКЕ шницле Срби обично служе са пире кромпиром.
21. 01. 2024. у 13:30
ИДЕАЛАН ПОСНИ РУЧАК ЗА КРСТОВДАН: Пробајте мусаку са боранијом, печуркама и пиринчем, сигурно је по укусу целе породице
Сутра је Крстовдан, једе се посно, па је идеално да пробате овај рецепте. Наш предлог је мусака са боранијом, пиринчем и печуркама.
17. 01. 2024. у 13:00
УГЛАВНОМ ИХ ВИЂАМО У СЛАТКОМ, А САДА СУ У СЛАНОМ ОБЛИКУ: Шкољкице са пилетином као идеални залогај са ногу
ИЗВРСТАН залогај са ногу или предјело, шкољкице са пилећим филеом и сецканим поврћем.
14. 01. 2024. у 12:49
ПУТЕРАСТИ, А ХРСКАВИХ ИВИЦА: Пржени шампињони са луком
ПРЖЕНИ шампињони са црвеним и белим луком су ароматични и путерасти кад их загризете.
13. 01. 2024. у 20:00
ПИКАНТАН И АРОМАТИЧАН, ПРСТЕ ДА ПОЛИЖЕТЕ: Феноменални пребранац са кобасицом
ИЗУЗЕТНОГ је укуса и погодан за ове хладне зимске дане, овај зачињени оброк дуго ће вас држати ситим.
13. 01. 2024. у 19:00
СЛАСНИ СПЕЦИЈАЛИТЕТ ОД МЕСА ЗА ПРАВЕ ГУРМАНЕ: Пуњена пљескавица
СОЧНО јело са богатим пуњењем неће никога оставити равнодушним.
12. 01. 2024. у 20:20
ЛАГАН И ЈЕФТИН ОБРОК СА ГРАШКОМ И ШАРГАРЕПОМ: Рецепт за динстани пиринач с поврћем
САЗНАЈТЕ начин припреме динстаног пиринча с поврћем! Динстани пиринач с поврћем је лагано и укусно јело од пиринча, поврћа и ароматичних зачина. Одлично решење за брзи ручак или вечеру.
10. 01. 2024. у 14:00