ПОСНЕ ПЉЕСКАВИЦЕ ОД СПАНАЋА, КИНОЕ И КРОМПИРА: Уколико немате идеју који бисте оброк спремали у данима поста испробајте овај
Посне пљескавице од спанаћа, киное и кромпира можете да сервирате у земички са додатним сосевима по жељи и обиљем свежег поврћа.
09. 04. 2024. у 19:30
МЕДИТЕРАНСКИ ПИРИНАЧ: Посно јело са тајним састојком који му даје посебан шмек
Сигурно сте много пута до сада кували пиринач, јер је ово једно од најједноставнијих јела за припрему. Ако желите да скувате пиринач који се издваја укусом, предлажемо вам да додате занимљиве намирнице које могу да побољшају укус. Грци пиринач спремају са сувим грожђем и поврћем, а овако укусно јело можете да служите и у току поста.
09. 04. 2024. у 17:52
МЕКАНА И СОЧНА: Пилетина са куваним пиринчем уз додатак путера и зачина
Мекана, ароматична пилетина се и прави са путером, уз додатак зачина и лука. Парадајз сос такође игра битну улогу, а кувани пиринач савршено упија све те сосове.
08. 04. 2024. у 13:31
АВГОЛЕМОНО - ГРЧКА ПИЛЕЋА СУПА СА ЛИМУНОМ: Врхунски укус, а можете је јести и као самосталан оброк
За данас препоручујемо пилећу супу мало другачију од оне коју су спремале ваше баке и маме. У ову се додаје лимун. Поред тога, иду и мућена јаја, па је укус пунији и супа се може јести као лаган оброк.
07. 04. 2024. у 09:30
МЕСНА ШТРУДЛА: Популарно јело од млевеног меса
МЕСНА штурдла прави се од млевене говедине и врло је издашна. Можете да је правите у време великих породичних окупљања и послужите је уз кромпир, печени или кувани.
04. 04. 2024. у 12:14
СЛАСНИ ГИРОС: Имаћете осећај као да сте на мору у Грчкој, неодољиво укусан
ГИРОС је многима једно од омиљених брзих јела, а ево како да га спремите код куће и да буде савршено укусан.
02. 04. 2024. у 09:00
САВРШЕН РУЧАК ЗА ПРВЕ ПРОЛЕЋНЕ ДАНЕ: Прави посни оброк - Паприке пуњене кромпиром и грашком
ПАПРИКЕ пуњене кромпиром и грашком су оброк који ћете често да правите током поста.
01. 04. 2024. у 11:00
ЈЕЛО ИЗ РЕРНЕ: Шницле са поврћем, печене у рерни, невероватно сочне и укусне
Овај ручак ћете имати за два дана.
30. 03. 2024. у 12:00
РИБЉИ ЋЕВАПИ: Дoбро познато јело у новом руху, јело које ће заволети и они који нису љубитељи рибе
Ово је рецепт у коме ће уживати и одрасли и деца без страха од рибљих костију.
28. 03. 2024. у 14:22
ПОСНА ЕГЗОТИКА: Ово је најбољи рецепт за пржену рибу, а слатко-кисели сос са поврћем и воћем даје посебан шмек
Направите филете рибе у слатко-киселом сосу. Ништа боље нисте пробали, а довољно је да као прилог послужите пиринач.
27. 03. 2024. у 16:40
РИБЉЕ ЋУФТЕ У ПАРАДАЈЗ СОСУ: Укусно посно јело које ће задовољити и непца најзахтевнијих
Рибље ћуфте су идеална замена за оне од јунећег или свињског меса, посебно у данима поста.
25. 03. 2024. у 11:00
ОВАКВЕ ЋУФТЕ СИГУРНО НИСТЕ ПРОБАЛИ: Запечене са поврћем и јајима, одличан предлог за ручак (ВИДЕО)
НАПРАВИТЕ ћуфте запечене са поврћем и јајима, а можете да их служите само са салатом.
24. 03. 2024. у 12:00
ПОСНА САРМА СА СУВИМ ГРОЖЂЕМ: Сјајно јело у коме ће сви уживати
Пост је пред нама па вам данас доносимо рецепт за јело које се топи устима и које ће радо јести цела породица.
23. 03. 2024. у 11:00
ХАЈДУЧКА ТЕПСИЈА: Традиционално јело из Херцеговине, сочна телетина са црним луком и белим вином
Овај гурмански специјалитет се спрема са телетином и црним луком, а лагано се крчка у вину са зачинима. Данас је овај рецепт помало заборављен, зато вам предлажемо да га направите и сазнате зашто је ово јело било толико популарно некада.
21. 03. 2024. у 14:00
ПИЈАНИ ШАРАН: Одличан посни ручак који ћете обожавати, сјајан тренутак да пробате овај рецепт
ШАРАН спада у најпопуларније речне рибе на нашим просторима, а у питању је риба изузетног нутритивног профила, а ово је најједноставнији начин да припремите ову рибу.
21. 03. 2024. у 11:00
ЏИГЕРИЦА ИЗ РЕРНЕ: Најздравија припрема оброка за који се верује да јача цело тело
ПОСЛУЖИТЕ је уз пире кромпир, или уз скуван пиринач и салату по жељи.
20. 03. 2024. у 15:00
РИЖОТО СА ЛИГЊАМА КАКАВ ДО САДА НИСТЕ ПРОБАЛИ: Савршен ручак за целу породицу
И у вашој кухињи може се осетити мирис мора, а кад пробате овај специјалитет, имаћете утисак да седите у најексклузивнијем ресторану на некој обали уместо у својој трпезарији.
20. 03. 2024. у 11:00
ПЉЕСКАВИЦЕ ОД СВИЊСКЕ ЏИГЕРИЦЕ: Једноставно, издашно и укусно
Да џигерица буде мекша и укуснија, чим је купите, прелијте је млеком и држите у фрижидеру до припреме, али не дуже од једног дана.
19. 03. 2024. у 13:00
ТУРСКИ СПЕЦИЈАЛИТЕТ, СПОЈ МИРИСА И УКУСА: За данашњи ручак пробајте нешто другачије - Кебаб од белог меса
КЕБАБ је чувено турско јело које се прави од млевеног меса.
14. 03. 2024. у 09:30
САВРШЕНА ИДЕЈА ЗА БРЗИ РУЧАК: Тиквице са сувом сланином, деликатес којем нико не може одолети
Ако волите тиквице, а не волите класичне рецепте за њихово спремање, онда је ово прави рецепт за вас.
12. 03. 2024. у 19:40
СА МЕСОМ, СОЧНО ЈЕЛО ЗА ПРАВО ЗАДОВОЉСТВО: Пуњени патлиџан
САВРШЕН спој поврћа и меса даће целом јелу неодољиву арому.
12. 03. 2024. у 11:12
ПРОЛЕЋЕ У ТАЊИРУ: Капама од спанаћа и свињског меса (ФОТО)
Капама је идеалан оброк, а комбинација спанаћа, меса и пиринча представља празник за непца, али и за очи, јер уколико се послужи са салатом и киселим млеко, представља право „пролеће на тањиру“.
11. 03. 2024. у 11:00
ВИШЕ ОД 20 МИЛИОНА ПРЕГЛЕДА, ВИРАЛНО ЈЕЛО: Медена пилетина, сваки залогај је гурмански рај
СПРЕМА се једноставно а сваки залогај се памти.
10. 03. 2024. у 11:00
КАО СТВОРЕНЕ ЗА НЕДЕЉНИ РУЧАК: Ћуфте на италијански начин
ДАНАС су ћуфте уобичајено јело које се воли широм света.
10. 03. 2024. у 10:00