ДАЛМАТИНСКА ПАШТИЦАДА: Рапсодија укуса у сваком залогају, по оригиналном рецепту

ДАЛМАТИНСКА ПАШТИЦАДА: Рапсодија укуса у сваком залогају, по оригиналном рецепту

Када се спомене паштицада многима одмах на ум падне укусно јело од меса, које се крчка дуго и полако, али гарантује такав спој укуса на који је једноставно немогуће остати имун.

29. 04. 2025. у 09:00

НАПОЛЕОН ТОРТА: Руска посластица коју  називају и торта од хиљаду слојева

НАПОЛЕОН ТОРТА: Руска посластица коју називају и торта од хиљаду слојева

Љубитељи доброг залогаја знају да је за припрему одређених посластица потребно више времена, труда и новца, али се та труд увек и те како исплати. Ова Наполеон торта је баш једна од тих.

27. 04. 2025. у 11:30

ТУРСКИ СИМИТ: Направите овај хрскави ђеврек брзо и лако

ТУРСКИ СИМИТ: Направите овај хрскави ђеврек брзо и лако

Традиционални турски симит, једно од најпознатијих пецива у Турској. Симит је хрскав споља, мекан изнутра и прекривен богатим слојем препеченог сусама. Симит се обично једе са турским чајем, белим сиром, маслинама, парадајзом и краставцем. Такође је укусан уз кајмак и мед.

27. 04. 2025. у 07:00

ТРИ НАЈЛЕПША РЕЦЕПТА ЗА СЛАСНЕ ДОМАЋЕ КНЕДЛЕ: Једне су непролазни класик, а друге – необично кремасто задовољство

ТРИ НАЈЛЕПША РЕЦЕПТА ЗА СЛАСНЕ ДОМАЋЕ КНЕДЛЕ: Једне су непролазни класик, а друге – необично кремасто задовољство

Ови сласни залогаји неодољиво миришу на детињство и бакину кухињу, а праве се од једноставних састојака које свако има код куће. Њихова припрема може бити прави ужитак, а сваки залогај доноси савршен баланс меког теста и сочног фила.

26. 04. 2025. у 14:30