ВИШЕ ОД 20 МИЛИОНА ПРЕГЛЕДА, ВИРАЛНО ЈЕЛО: Медена пилетина, сваки залогај је гурмански рај
СПРЕМА се једноставно а сваки залогај се памти.
10. 03. 2024. у 11:00
КАО СТВОРЕНЕ ЗА НЕДЕЉНИ РУЧАК: Ћуфте на италијански начин
ДАНАС су ћуфте уобичајено јело које се воли широм света.
10. 03. 2024. у 10:00
ГУРМАНСКА ОПЦИЈА ЗА ОБРОК, САВРШЕНО ПОМЕШАНИХ УКУСА И ТЕКСТУРА: Ћуфте од мешаног меса у пиринчу и сосу од бруснице
ЋУФТЕ од мешаног меса у пиринчу и сосу од бруснице представљају одличан спој сланог и слатког, а од бруснице се створи кармелизовани сос.
09. 03. 2024. у 11:00
САВРШЕН И ЛАГАН ПРИЛОГ НА СВАКОЈ ТРПЕЗИ, А БРЗО СЕ ПРАВЕ: Пуњене паприке са пестом и пилетином
ПУЊЕНЕ паприке са пестом и пилетином су лагане, а поред тога се брзо и једноставно праве.
08. 03. 2024. у 13:00
ПИВАРСКИ ГУЛАШ: Сочно јело с меким комадима јунетине, феноменалан стари рецепт за душу и тело
Љубитељима гулаша представљамо несвакидашњи стари рецепт за гулаш, који у себи поред осталог садржи и пиво
07. 03. 2024. у 22:30
"ПУЊЕНИ ОПАНЦИ": Специјалитет од паприка за незабораван и лаган ручак
Ово је још један одличан начин за припрему паприка који ћете сигурно понављати.
07. 03. 2024. у 10:00
РУЧАК ДАНА - ШКЕМБИЋИ У САФТУ: Традиционални специјалитет са југа Србије
Шкембићи у сафту су јело типично за југ Србије, а док га једни обожавају, други не могу да га смисле.
05. 03. 2024. у 10:00
САВРШЕНО АРОМАТИЧНА, ИДУ УЗ НЕОДОЉИВ СОС И БРЗО СЕ ПРАВЕ: Пилећа крилца из тигања, а као са роштиља
ЕВО како да направите пилећа крилца на жару!
03. 03. 2024. у 11:00
ВИТАМИНСКИ СЛАТКИ КУПУС: Одличан ручак без меса који се лако спрема
Ручак може бити сасвим укусан и без меса, а уз то и здрав и да се брзо спрема, идеалан за целу породицу
03. 03. 2024. у 07:00
ЗАПЕЧЕНА ПИЛЕТИНА СА СПАНАЋЕМ ЈЕ ПРАВИ РАЈ ЗА ГУРМАНЕ: Издашно јело за целу породицу
Викенд је пред нама, те вам предлажемо рецепт који ће вас освојити првим залогајем, савршен спој пилетине и спанаћа
01. 03. 2024. у 22:00
ВОЈНИЧКИ ПАСУЉ ИЗ ЈНА: Пуни снаге цео дан
Свако домаћинство га спрема, а ево како се припремао за војнике у доба старе Југославије...
01. 03. 2024. у 07:00
РИБА СА ПРИЛОГОМ: Комплетан постан ручак
Риба и поврће - савршена комбинација за постан ручак, који се брзо спрема.
29. 02. 2024. у 10:00
ВЕРУЈТЕ НАМ НА РЕЧ, САМО МАЛО ТРУДА ЗА ОВАЈ СПЕЦИЈАЛИТЕТ: Поховане паприке са сусамом и сиром
ВЕРУЈТЕ да не постоји особа која ће одбити ово феноменално јело.
28. 02. 2024. у 07:00
УКУС ЈЕ ЕГЗОТИЧАН И БОГАТ: Пилетина са кикирикијем, љутом папричицом и кокосом
ПИЛЕТИНА са кикирикијем, љутом папричицом и кокосом прави се од комада пилећег меса, који се пеку у рерни на плеху.
26. 02. 2024. у 10:37
СВАКО КО ЖЕЛИ ЗДРАВИЈЕ ДА СЕ ХРАНИ УВРСТИЋЕ ЗРНЕВЉЕ У СВОЈ ЈЕЛОВНИК: Гулаш од леблебија, ручак без грешке
КАДА немате пуно времена, одлучите се за ситније житарице попут проса, хељде или киное јер се лакше кувају, али не одустајте ни од фантастичног укуса пшенице, ражи, зоби...
26. 02. 2024. у 10:00
БРЗ И ЛЕП РУЧАК: Џигерица с луком
УКУСНА је, брзо се спрема, савршено се слаже са луком и бибером. Џигерица може бар једном недељно да буде на столу, па обавезно планирајте један ручак.
24. 02. 2024. у 10:00
АРОМАТИЧНА РАПСОДИЈА СА МЕСОМ, ПОДВАРАК ИЗ РЕРНЕ: Греје душу, а припрема је једноставна
СЛАСАН оброк који ће вас држати дуго ситим.
20. 02. 2024. у 10:21
ЗА МАЊЕ ОД САТ ВРЕМЕНА, ПРОСТО ФАНТАСТИЧНЕ: Крменадле у ароматичном сосу од три врсте лука (ВИДЕО)
ИДЕЈА за ручак никад доста, а сви знамо да већина Срба овај оброк не може да замисли без меса. Зато вам доносимо сјајан рецепт за крменадле у ароматичном сосу од 3 врсте лука.
19. 02. 2024. у 10:00
НАТОПЉЕНО ФИНИМ САФТОМ И ПОСУТО ОСВЕЖАВАЈУЋИМ ЧЕРИ ПАРАДАЈЗОМ: Пилеће бело месо у кремастом сосу
ПИЛЕЋЕ бело месо у кремастом сосу можете додатно да зачините пестом који ће да му дода укус лета.
18. 02. 2024. у 10:00
ОВАКВУ ДО САДА НИСТЕ ЈЕЛИ : Паста сласна и ароматична, са сезонским поврћем
СЛАСАН спој тестенине и поврћа са месом и моцарелом, прави је рај за непца.
18. 02. 2024. у 07:30
КОНКРЕТАН ОБРОК ЗА ЦЕЛУ ПОРОДИЦУ: Посна паста са туњевином
ДРЖАЋЕ вас дуго ситим, а познато је да је риба намирница која замењује месо, нећете осетити његов недостатак.
16. 02. 2024. у 14:05
ПОСТАЋЕ ВАМ ОМИЉЕНИ: Супер фини карамел батаци
ОМИЉЕНИ комад пилетине овог пута спремите на мало другачији начин и брзо ћете заволети непоновљив укус батака.
16. 02. 2024. у 08:28
ПРАВО ОСВЕЖЕЊЕ НА СВАКОМ СТОЛУ: Мусака са киселим купусом
ОД свега се може направити мусака, а ова је савршена јер се између два слоја кромпира ставља купус и још неки мирисни састојци.
15. 02. 2024. у 20:30