
ДА ПРСТЕ ПОЛИЖЕТЕ: Добро припремљен маринара или парадајз сос је први предуслов да вам свако јело успе (ВИДЕО)
Рецепт за маринара сос долази из Италије, тачније из Напуља. Ово је у принципу парадајз сос и користи се за многа јела. Италијанима је врло битно да се припреми како треба, а да бисте то постигли битно је да користите квалитетан пелат и да га дуго крчкате.
16. 01. 2025. у 13:00Новости онлине

ДУБАИ МАФИНИ: Мекани залогајчићи лепши и од чоколаде
Ако вам се допада вирална Дубаи чоколада, мафини инспирисани овом неодољивом посластицом с пистаћима су нешто незаобилазно ове године.
15. 01. 2025. у 13:00Новости онлине

ЛАЗАЊЕ БОЛОЊЕЗЕ: Лак и једноставан рецепт за омиљени италијански специјалитет
Одвојте мало времена и одушевите породицу овим фантастичним јелом.
15. 01. 2025. у 11:00Новости онлине

ПОМФРИТ КАО ИЗ РЕСТОРАНА: Ево шта треба да урадите пре пржења
Откривамо вам како да направите најбољи и најхрскавији домаћи помфрит!
14. 01. 2025. у 11:00Новости онлине

РЕЦЕПТ ЗА КУВАНУ РАКИЈУ: Топла шљивовица за хладне дане
Кувана ракија је рецепт који се практикује одавно на нашим просторима, нарочито током празника. Прави се по једноставну рецепту, брзо и лако!
13. 01. 2025. у 20:41Новости онлине

НЕ БАЦАЈТЕ СТАРИ ХЛЕБ: Направите француски тост
Одушевите укућане за доручак овим укусним јелом.
13. 01. 2025. у 09:00Новости онлине

КОЛИКО КВАСЦА ИДЕ НА КИЛОГРАМ БРАШНА: Да вам свако тесто савршено нарасте
Многе жене, посебно оне које немају пуно искуства у кухињи мучи питање колико је потребно ставити квасца у тесто када желимо нешто да направимо.
12. 01. 2025. у 15:00Новости онлине