ДОМАЋИ КРЕМ ОД БАДЕМА: Посни намаз савршеног укуса који се памти, а прави рај за непца

Новости онлине

12. 04. 2025. у 16:00

Можете да га мажете на хлеб или додате као прилог омиљеном десерту.

ДОМАЋИ КРЕМ ОД БАДЕМА:  Посни намаз савршеног укуса који се памти, а прави рај за непца

Foto: Shutterstock

Састојци:

  • 4 кашике пропржених млевених бадема
  • 100 г беле посне чоколаде
  • 100 мл биљне слатке павлаке
  • 90 г маргарина
  • 1 кашика џема по избору
  • 1 кашика меда по жељи
  • мало нарендане поморанџине коре

Припрема:

Лагано пропржите ољуштене бадеме. Затим их добро самељите. У шерпици загрејте биљну слатку павлаку, па у њу додајте рендану посну белу чоколаду. Додајте маргарин смеси па миксером сједините. Умешајте бадеме па опет сједините. Додајте по кашику џема и меда. Преручите крем од бадема у теглу и оставите у фрижидеру. Пријатно!

(trpeza)

БОНУС САДРЖАЈ

Представљамо вам ризницу података који не говоре само о саставу јела, већ и о једном начину живота када се имало времена за дугу припрему јела и када је цела породица седела за столом. Учините корак ка очувању домаће кулинарске традиције од заборава и поручите ову заиста вредну књигу на линку: Традиционални рецепти домаће српске кухиње.

Турска кухиња је оставила неизбрисив траг на кухињу балканских народа. У овој књизи ћете пронаћи вековима старе рецепте који су пажљиво одабрани како бисте вашу кухињу подигли на завидан ниво. Поручите на овом линку и крените путем вечних укуса које сви обожавају: ТУРСКА КУХИЊА са вековним рецептима.

Ова књига није само обичан кувар, већ и невероватна прича о Италији, њеној историји, обичајима и култури. Откријте највећа достигнућа италијанске кулинарске уметности на јединственом путовању Апенинским полуострвом у друштву кувара Академије Барила. Поручите на линку: Италијанска кухиња: рецепти с потписом старих мајстора.

JEREMY PANG, основао је 2009. школу wока, једину азијску школу у средишту Лондона. Јединствен дар да своје знање пренесе полазницима на приступачан и занимљив начин убрзо му је донео признање ауторитета у свијету кинеске кухиње. За ову књигу кажу да је ремек-дело, поручите је још данас: Кинеска кухиња - изворни кинески рецепти.

Пратите нас и путем иОС и андроид апликације

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ЗВАНИЧНО - РАЗВЕЛА СЕ ГАГА: Процес дуг 13 месеци, ПРОМЕНИЛА презиме, а Тони има нову девојку и то милионерку

ЗВАНИЧНО - РАЗВЕЛА СЕ ГАГА: Процес дуг 13 месеци, ПРОМЕНИЛА презиме, а Тони има нову девојку и то милионерку

ПАПИРИ за развод певачице Драгане Мирковић и Тонија Бијелића су потписани, а бракоразводни поступак је окончан после нешто више од годину дана.

29. 04. 2025. у 14:20 >> 14:21

Коментари (0)

ЦРНА УДОВИЦА ЗАВРШИЛА У КОЛИЦИМА: Наручила убиство мужа који је био на челу империје, па уживала у затвору 26 година