ПОХОВАНИ ЦЕЛЕР: Све популарнији рецепт, који је заслужио да буде део ваше трпезе

ПОХОВАНИ ЦЕЛЕР: Све популарнији рецепт, који је заслужио да буде део ваше трпезе

На породичним трпезама све је чешћи поховани целер, обично као прилог уз неко друго поврће или пак месо. С обзиром на то да је веома здрав, није наодмат да се нађе и на вашем јеловнику. Похује се корен целера, а стабљику са листовима такође можете да сачувате јер је веома богата влакнима.

01. 03. 2025. у 11:00Јована Васић

ВЕЧЕРА ОД 4 САСТОЈАКА: Има изванредан укус и дуго ће вас држати ситим

ВЕЧЕРА ОД 4 САСТОЈАКА: Има изванредан укус и дуго ће вас држати ситим

Сјајна вечера коју можете да једете без гриже савести, идеална за оне који желе да се реше прекомерне тежине. Запечене тиквице са сиром и белим луком спремају се веома једноставно, а укус ће вас одушевити.

27. 02. 2025. у 15:00Jована Васић

ВЕОМА ПОПУЛАРАН И ТРАЖЕН ДОРУЧАК: Бенедикт јаја

ВЕОМА ПОПУЛАРАН И ТРАЖЕН ДОРУЧАК: Бенедикт јаја

Ова једноставна, али савршено уравнотежена комбинација хрскавог тоста, пошираног јајета, сланинице и богатог холандез соса освојиће вас на први залогај. Припрема можда делује као изазов, али уз добар рецепт и мало стрпљења, лако можете направити ово јело код куће.

25. 02. 2025. у 07:00Јована Васић

САВЕТИ ЗА КУВАЊЕ: Једноставни трикови с којима ће тестенина увек бити савршена

САВЕТИ ЗА КУВАЊЕ: Једноставни трикови с којима ће тестенина увек бити савршена

Тестенину је најлакше и најбрже направити, стога не чуди да се јела с њом у главној улози често налазе на столу запослених домаћица. Али да би јела испала савршено, неопходно је придржавати се одређених кулинарских трикова.

24. 02. 2025. у 16:25Јована Васић

ПЉЕСКАВИЦЕ ОД КУПУСА: Једноставан, укусан и лаган оброк (ВИДЕО)

ПЉЕСКАВИЦЕ ОД КУПУСА: Једноставан, укусан и лаган оброк (ВИДЕО)

Кувани купус са леблебијама у облику пљескавица богат је протеинима, а стручњаци кажу да је боље и од меса. Сви ће бити одушевљени укусом, а на вама је да само пробате овај рецепт.

23. 02. 2025. у 15:00Јована Васић

7 САВЕТА ДА ВАМ МЕСО БУДЕ СОЧНО: Уз ове сугестије свако месо које будете припремали биће савршено сочно и меко

7 САВЕТА ДА ВАМ МЕСО БУДЕ СОЧНО: Уз ове сугестије свако месо које будете припремали биће савршено сочно и меко

Без обзира коју врсту меса и ког квалитета припремате, оно може да буде укусније од оног које припремају у најбољим ресторанима. Потребно је само да се придржавате ових савета и смерница, помоћу којих ћете увек добити савршен оброк.

22. 02. 2025. у 13:00Jована Васић

РЕЦЕПТ ЗА БУЈУРДИ: Грчки специјалитет који може одлично да послужи као доручак, мезе или додатак ручку (ВИДЕО)

РЕЦЕПТ ЗА БУЈУРДИ: Грчки специјалитет који може одлично да послужи као доручак, мезе или додатак ручку (ВИДЕО)

Бујурди је јело које је настало у Солуну, а овај умак се обично служи као мезе и то најчешће уз пита хлеб. Бујурди је спој фета и тврдог сира, као и печене паприке и парадајза. Пикантан укус му даје љута папричица. Грци овај умак са фета сиром обично наручују у кафани, а припрема није нимало компликована.

20. 02. 2025. у 13:59Jована Васић

ЛИКЕР ОД КАФЕ: Прави се од само 4 састојка, има прелепу арому, а што дуже стоји то је лепши

ЛИКЕР ОД КАФЕ: Прави се од само 4 састојка, има прелепу арому, а што дуже стоји то је лепши

Домаћи ликер од кафе одушевиће вас укусом и аромом, али и веома једноставном припремом. Можете и да га искористите као додатак за припрему разних колача и посластица.

18. 02. 2025. у 11:00Jована Васић