
ПОХОВАНИ ЦЕЛЕР: Све популарнији рецепт, који је заслужио да буде део ваше трпезе
На породичним трпезама све је чешћи поховани целер, обично као прилог уз неко друго поврће или пак месо. С обзиром на то да је веома здрав, није наодмат да се нађе и на вашем јеловнику. Похује се корен целера, а стабљику са листовима такође можете да сачувате јер је веома богата влакнима.
01. 03. 2025. у 11:00Јована Васић

СМУТИ СА КИКИРИКИ ПУТЕРОМ: Подиже енергију у моменту,за савршену ужину
Укусан и здрав, а припрема је тако једноставна.
28. 02. 2025. у 13:00Jована Васић

ВЕЧЕРА ОД 4 САСТОЈАКА: Има изванредан укус и дуго ће вас држати ситим
Сјајна вечера коју можете да једете без гриже савести, идеална за оне који желе да се реше прекомерне тежине. Запечене тиквице са сиром и белим луком спремају се веома једноставно, а укус ће вас одушевити.
27. 02. 2025. у 15:00Jована Васић

ОДЛИЧНА ЗАМЕНА ЗА МЛЕКО: Здрав напитак који се по укусу не разликује много од обичног
Изаберите замену за млеко која ће учинити да будете здравији, има пријатан укус и ако вам кравље млеко ствара тегобе, онда је овај рецепт за вас.
27. 02. 2025. у 14:00Јована Васић

САВЕТ СЛАВНОГ КУВАРА: Џејми Оливер открио како да вам уље не прска из тигања
Познати кувар Џејми Оливер открио је трик злата вредан. Захваљујући њему можете спречити прскање уља.
26. 02. 2025. у 15:00Јована Васић

НЕШТО СКРОЗ ДРУГАЧИЈЕ: Здрав намаз од семенки сунцокрета
Због комбинације зачинског биља, белог лука и нутритивног квасца овај намаз подсећа на крем-сир с ароматичним биљем.
26. 02. 2025. у 11:00Јована Васић

ВЕОМА ПОПУЛАРАН И ТРАЖЕН ДОРУЧАК: Бенедикт јаја
Ова једноставна, али савршено уравнотежена комбинација хрскавог тоста, пошираног јајета, сланинице и богатог холандез соса освојиће вас на први залогај. Припрема можда делује као изазов, али уз добар рецепт и мало стрпљења, лако можете направити ово јело код куће.
25. 02. 2025. у 07:00Јована Васић

САВЕТИ ЗА КУВАЊЕ: Једноставни трикови с којима ће тестенина увек бити савршена
Тестенину је најлакше и најбрже направити, стога не чуди да се јела с њом у главној улози често налазе на столу запослених домаћица. Али да би јела испала савршено, неопходно је придржавати се одређених кулинарских трикова.
24. 02. 2025. у 16:25Јована Васић

ПАЛАЧИНКЕ ИЗ РЕРНЕ КОЈЕ МОРАТЕ ДА ПРОБАТЕ: Праве се брже и лакше од обичних, а још су укусније
Лако се спремају и не морате да стојите сатима испред шпорета.
24. 02. 2025. у 11:00Јована Васић

ПЉЕСКАВИЦЕ ОД КУПУСА: Једноставан, укусан и лаган оброк (ВИДЕО)
Кувани купус са леблебијама у облику пљескавица богат је протеинима, а стручњаци кажу да је боље и од меса. Сви ће бити одушевљени укусом, а на вама је да само пробате овај рецепт.
23. 02. 2025. у 15:00Јована Васић

7 САВЕТА ДА ВАМ МЕСО БУДЕ СОЧНО: Уз ове сугестије свако месо које будете припремали биће савршено сочно и меко
Без обзира коју врсту меса и ког квалитета припремате, оно може да буде укусније од оног које припремају у најбољим ресторанима. Потребно је само да се придржавате ових савета и смерница, помоћу којих ћете увек добити савршен оброк.
22. 02. 2025. у 13:00Jована Васић

РЕЦЕПТ ЗА АЈРАН: Турски јогурт од 3 састојка, који ћете попити у сласт
Напитак богат беланчевинама, витаминима и мастима.
21. 02. 2025. у 16:02Јована Васић

УКУСНИ ШЕЈК ОД АНАНАСА И СПАНАЋА: Освежава и даје енергију
Прави детокс напитак за ваш организам!
21. 02. 2025. у 12:42Joвана Васић

ДОМАЋЕ РУМ ШТАНГЛИЦЕ: Савршене и слатке, за право уживање
Слатке и укусне, најбоље одмах ставите дуплу меру.
20. 02. 2025. у 16:00Jована Васић

РЕЦЕПТ ЗА БУЈУРДИ: Грчки специјалитет који може одлично да послужи као доручак, мезе или додатак ручку (ВИДЕО)
Бујурди је јело које је настало у Солуну, а овај умак се обично служи као мезе и то најчешће уз пита хлеб. Бујурди је спој фета и тврдог сира, као и печене паприке и парадајза. Пикантан укус му даје љута папричица. Грци овај умак са фета сиром обично наручују у кафани, а припрема није нимало компликована.
20. 02. 2025. у 13:59Jована Васић

РОЛАТ БАЈКА: Мекан и кремаст слаткиш за целу породицу
Свака домаћица зна да се ролати праве брзо, а једу још брже. Овај ролат је савршен за све прилике.
20. 02. 2025. у 13:00Новости онлине

ПРЖЕНИЦЕ ОД ПАЛЕНТЕ: Лако их је спремити, тешко им је одолети (ВИДЕО)
Ове необичне прженице од паленте одличан су предлог за вечеру или доручак.
19. 02. 2025. у 17:30Jована Васић

ЈЕЛО ОД ВЕКНЕ ХЛЕБА: Кришке ставите у тепсију, додајте фил и уживајте у преукусном оброку (ВИДЕО)
Доносимо вам рецепт за преукусно јело од векне хлеба.
19. 02. 2025. у 07:00Јована Васић

ИТАЛИЈАНСКИ КРЕМ ОД ПИСТАЋА: Савршен за филовање пецива и торти
Испробајте италијански крем од пистаћа по једноставном рецепту и моћи ћете да га користите за филовања, или да га једноставно намажете на хлеб.
18. 02. 2025. у 20:31Jована Васић

НАПРАВИТЕ ДОМАЋИ ПАРИЗЕР: Здравији и лепшег укуса од куповног
Ево како да направите домаћи здрави паризер у коме ће уживати цела породица, савршен је за доручак или вечеру.
18. 02. 2025. у 17:02Јована Васић

ЛИКЕР ОД КАФЕ: Прави се од само 4 састојка, има прелепу арому, а што дуже стоји то је лепши
Домаћи ликер од кафе одушевиће вас укусом и аромом, али и веома једноставном припремом. Можете и да га искористите као додатак за припрему разних колача и посластица.
18. 02. 2025. у 11:00Jована Васић

ЧЕТИРИ БРЗИНСКЕ ОБРОКА СА НАЈМАЊЕ КАЛОРИЈА: Укусно, а не гоји
Четири брзинска оброка са најмање калорија можете да кобинујете на различите начине, прилагођавате свом укусу и без гриже савести уживате у јелу.
17. 02. 2025. у 13:00Jована Васић

ПЕЛТЕ: Заборављена старинска посластица, у коју не иде ни грам шећера, а припрема се за 10 минута (ВИДЕО)
Пелте је традиционални дезерт који потиче из османске кухиње, популаран је у Турској, али и у другим крајевима Балкана.
17. 02. 2025. у 11:00Јована Васић

ГУРМАНСКИ УМАК ОД БЕЛОГ ЛУКА КОЈИ ЋЕ ВАС ОДУШЕВИТИ: Укус који сваком јелу даје додатну арому
Умак од белог лука по турском рецепту је идеалан за гурмане, направите га за госте и дружења уз мало тостираног хлеба или чипса.
16. 02. 2025. у 15:00Jована Васић