ВЕЧИТО ПИТАЊЕ: Ево шта све можете урадити са васкршњим јајима која вам остану после празника

ВЕЧИТО ПИТАЊЕ: Ево шта све можете урадити са васкршњим јајима која вам остану после празника

БЕЗ обзира колико сваке године изнова уживамо у фарбању васкршњих јаја и припреми празничне трпезе, оно што нам "ствара муке" је питање - шта урадити са васкршњим јајима која нам остану?

17. 04. 2023. у 11:51

РЕЦЕПТ ЗА БРЗИ РУЧАК: Егзотична салата са пасуљем, пилетином и наранџом

РЕЦЕПТ ЗА БРЗИ РУЧАК: Егзотична салата са пасуљем, пилетином и наранџом

САЛАТЕ често могу бити иделна замена за традиционални ручак. Егзотична салата са пасуљем, пилетином и наранџом је одличан микс витамина из воћа и поврћа и протеина из меса и махунарки. Спрема се за пола сата.

02. 02. 2023. у 13:33 >> 14:41

РЕЦЕПТ ДАНА: Традиционална бела чорба, пуна поврћа и меса, а једноставна за припрему

РЕЦЕПТ ДАНА: Традиционална бела чорба, пуна поврћа и меса, а једноставна за припрему

Ставите пилетину и јунетину у шерпу са два литра слане воде, затим убаците црни лук исецкан на коцкице, као и шаргарепу, кромпир и пашканат који сте исекли на колутиће.

31. 01. 2023. у 15:24

БЕЛА ЧОРБА СА ПИЛЕЋИМ БУЈОНОМ: Нек се све крчка 15 минута

БЕЛА ЧОРБА СА ПИЛЕЋИМ БУЈОНОМ: Нек се све крчка 15 минута

Издинстајте посебно изгњечен бели лук, посебно сецкани црни, све на маслиновом уљу и маслацу, па промешајте и додајте сецкану мајчину душицу, першун и пилећи бујон. Нека се крчка отприлике 15 минута.

26. 01. 2023. у 18:20

ЧОРБА ОД ОСЛИЋА: Једноставна пропрема за посан ручак

ЧОРБА ОД ОСЛИЋА: Једноставна пропрема за посан ручак

У воду ставите очишћену рибу и ловоров лист. Кад се добро скува, проспите воду и оставите да се прохлади. У литар воде сипајте додатак за рибљу чорбу, биљни зачин и млевени бибер, па оставите са стране.

13. 01. 2023. у 15:06