ПЕЧЕНА ГОВЕДИНА СА КРОМПИРОМ У СОСУ: Класик који мирише на домаћу кухињу

ПЕЧЕНА ГОВЕДИНА СА КРОМПИРОМ У СОСУ: Класик који мирише на домаћу кухињу

Меко месо које се само распада, богат сос који се крчка на тихој ватри и савршено румени кромпир. Донoсимо вам проверен рецепт који гарантује фантастичан укус и мирис који испуњава цео дом.

17. 11. 2025. у 09:57

МАЂАРСКА ЧОРБА СА КОБАСИЦОМ И ПАПРИКОМ: Густо и ароматично јело за хладне дане

МАЂАРСКА ЧОРБА СА КОБАСИЦОМ И ПАПРИКОМ: Густо и ароматично јело за хладне дане

Мађарска кухиња је позната по топлим, снажним јелима која греју и душу и тело, а ова чорба од представља управо такав класик. Комбинује богатину паприке, арому кобасице, слаткоћу куваног поврћа.

15. 11. 2025. у 18:00

САЛАТА ОД ЦВЕКЛЕ И ФЕТЕ: Свежина, боја и укус у једном тањиру

САЛАТА ОД ЦВЕКЛЕ И ФЕТЕ: Свежина, боја и укус у једном тањиру

СЛАТКАСТ укус печене или куване цвекле, кремаста фета и хрскаве семенке сунцокрета спајају се у салати која једнако добро функционише као лагани ручак, здравија вечера или самостална ужина.

15. 11. 2025. у 14:00

КОЛАЧ СА ШУМСКИМ ВОЋЕМ: Савршен уз шољу чаја или кафе, за мирну недељу код куће!

КОЛАЧ СА ШУМСКИМ ВОЋЕМ: Савршен уз шољу чаја или кафе, за мирну недељу код куће!

ОВО је колач који ће вас, већ на први залогај, подсетити на детињство. Савршен уз шољу чаја или кафе, за мирну недељу код куће, празнике, или кад год пожелите нешто једноставно, а ефектно.

15. 11. 2025. у 11:00

РЕЦЕПТ КОЈИ ЈЕ НЕОПХОДАН СВИМ ДОМАЋИЦАМА: Савршене посне кифлице

РЕЦЕПТ КОЈИ ЈЕ НЕОПХОДАН СВИМ ДОМАЋИЦАМА: Савршене посне кифлице

НАРЕДНЕ недеље велики број породица у Србији свали Аранђеловдан, који се пада у петак, па је трпеза ове године посна. Ако сте још увек у плановима шта ћете све припремити за госте - обавезно узмите у разматрање и ове савршене посне кифлице, јер се лако припремају, а укус се не разликује од оних мрсних.

15. 11. 2025. у 07:34

ПИТА ОД ЛУКА КОЈА ОСВАЈА НА ПРВИ ЗАЛОГАЈ: Мирисни јесењи специјалитет

ПИТА ОД ЛУКА КОЈА ОСВАЈА НА ПРВИ ЗАЛОГАЈ: Мирисни јесењи специјалитет

Ова пита од лука, инспирисана традиционалним рустичним јелима, спаја једноставне намирнице у савршено уравнотежену комбинацију: мекано тесто без квасца, сочан лук и кремасти прелив са сиром, сланином и јајима. Резултат је јело које је истовремено једноставно, ароматично и изузетно укусно.

14. 11. 2025. у 13:00

ШТАПИЋИ ОД КУКУРУЗНОГ БРАШНА: Хрскави, мирисни и савршени уз сваку прилику

ШТАПИЋИ ОД КУКУРУЗНОГ БРАШНА: Хрскави, мирисни и савршени уз сваку прилику

Кукурузно брашно даје овим штапићима посебну арому и прелепу, златну боју. Једноставни су за припрему, а савршени као ужина, грицкалица уз пиће или додатак уз сир, кајмак и разне намазе.

14. 11. 2025. у 12:00

КИКИРИКИ ЧОКО ЗАЛОГАЈЧИЋИ: Рецепт за мале енергетске бомбе пуне укуса

КИКИРИКИ ЧОКО ЗАЛОГАЈЧИЋИ: Рецепт за мале енергетске бомбе пуне укуса

Ови мини залогајчићи са кикирикијем и чоколадом савршени су као ужина, после тренинга или уз поподневну кафу. Брзи су за припрему, здравији од класичних слаткиша и пуни протеина и здравих масти.

14. 11. 2025. у 11:00

ПОГАЧИЦЕ СА ЛУКОМ И ПЕЧУРКАМА: Мирисне лепиње које се топе у устима

ПОГАЧИЦЕ СА ЛУКОМ И ПЕЧУРКАМА: Мирисне лепиње које се топе у устима

Ове меке, златно печене лепиње са луком и печуркама спајају традиционалан укус домаћег теста и богат, ароматичан фил. Одличне су за ужину, доручак, као и уз супе, чорбе или салате. Једноставне за припрему, а изузетно укусне — идеалне су за сваки дан.

14. 11. 2025. у 10:17

ФЕРЕРО БАЈАДЕРА: Луксузан колач без печења – савршен за свечане прилике

ФЕРЕРО БАЈАДЕРА: Луксузан колач без печења – савршен за свечане прилике

Ако волите комбинацију лешника, чоколаде и нutele, овај рецепт ће вас одушевити! Фереро бајадере су богате, мирисне и топе се у устима. Припрема је једноставна, а укус и изглед достојни најлепше празничне трпезе.

13. 11. 2025. у 21:35