
ЦЕПКАНО МЕСО СА КРОМПИРОМ И ШАРГАРЕПОМ: Рецепт за ручак из снова
Класичан недељни ручак који мирише на породицу и топли дом. Споро кувано месо које се само распада на виљушку, уз сочне кромпириће и шаргарепу, прави је пример удобне хране која враћа енергију и добро расположење.
06. 10. 2025. у 13:30

КУВАНО ВИНО: Мирисни напитак за хладне дане са мандаринама и медом
Хладни дани једноставно призивају топао напитак који загрева тело и душу. Овај рецепт за кувано вино са мандаринама, зачинима и медом доноси прави празнични мирис и укус у ваш дом. Савршено је за уживање уз књигу, филм или дружење са најдражима.
06. 10. 2025. у 13:30

БАНАНА ХЛЕБ СА ЧОКОЛАДОМ: Сладак мирис дома
БАНАНА хлеб са чоколадом није само посластица – то је мали гастрономски загрљај, идеалан за јутарњу кафу, поподневни чај или као утешни залогај после дугог дана. Ооткривамо вам једноставан, а неодољив рецепт који ће ваш дом испунити топлином и укусима којима је тешко одолети.
06. 10. 2025. у 12:30

БРАУНИ КЕКСИЋИ: Готови за мање од сат времена
Ако вам треба брз, а богат чоколадни десерт – било за госте, породицу или само за себе – ови брауни кексићи су прави избор. Комбинују укус интензивне чоколаде са меканом, влажном унутрашњошћу, баш као мали брауни у облику кекса. Спремни су за мање од 60 минута, укључујући време хлађења.
06. 10. 2025. у 11:30

ЈАБУКА КОЛАЧ СА ОВСЕНИМ ПРЕЛИВОМ: Лако, мирисно и домаће
Овај јабука колач је један од оних колача који се лако праве, а увек се брзо поједу. Савршен је за поподневни чај или као десерт после ручка. Комбинација меког теста, свежих јабука и хрскавог овсеног прелива чини је топлом, мирисном и укусном — правим домаћим колачем.
06. 10. 2025. у 10:27

БРЗЕ ГУРМАНСКЕ ПИЦЕ НА ТОСТ ХЛЕБУ: Идеалан залогај за свако доба дана
Ако вам треба нешто брзо, укусно и заситно – а при том имате само пар састојака у фрижидеру – овај рецепт за брзе пице на тост хлебу ће вам добро доћи! Припрема траје свега неколико минута, а резултат је прави мали топли сендвич са богатим укусима који подсећа на домаћу пицу. Савршен је за доручак, вечеру или брзински оброк када вам наиђу изненада гости.
06. 10. 2025. у 07:33

ДОМАЋЕ ФЕРЕРО РОШЕ КУГЛИЦЕ: Луксузна посластица за сваки тренутак
Уживајте у савршеном споју хрскавих лешника, кремастог чоколадног филa и нежне вафле. Фереро Роше куглице су идеална посластица за посебне прилике, али и за тренутке када желите себи да приуштите мало луксуза. Једна куглица је довољна да вас освоји богатством укуса.
05. 10. 2025. у 22:10

СОЧНИ СВИЊСКИ ВРАТ: Рецепт за сочно месо са паприком и луком
Савршен породични ручак који мирише на домаћу кухињу. Ако волите јела пуна укуса и мирисних зачина, овај рецепт ће вас одушевити! Сочни свињски врат, печен заједно са шареном паприком и црним луком, спаја све најлепше укусе домаће кухиње.
05. 10. 2025. у 21:18

ПРИНЦ ХАРИ ОБОЖАВА ОВО СИРОТИЊСКО ЈЕЛО: Овако спремљени резанци су омиљена посластица и одраслих и деце (РЕЦЕПТ)
ЧУВЕНИ "мац анд цхеесе" припрема се брзо и једноставно
04. 10. 2025. у 19:00

ЈЕДИНИ РЕЦЕПТ ЗА ТУРШИЈУ КОЈИ ВАМ ЈЕ ПОТРЕБАН: Најбољи однос поврћа, сирћета и зачина!
ЕВО како направити традиционалну мешану туршију као некад, рецепт за зимницу без грешке
04. 10. 2025. у 15:05

РЕЦЕПТ ЗА ПИТУ СА ЈАБУКАМА И ОРАСИМА: Једноставна припрема и за почетнике у кухињи (ВИДЕО)
УКОЛИКО волие слатке пите, ова треба да се нађе на вашем менију
04. 10. 2025. у 09:43

РЕЦЕПТ ЗА БЕЛОЛУЧАНЕ ПАПРИКЕ: Залуделе све домаћице, а праве се брже од ајвара
ЗАБОРАВИТЕ на досадне тегле које стоје годинама, нови хит на трпезама је белолучана паприка у тегли, специјалитет који сви траже.
03. 10. 2025. у 15:32

ЉУТЕНИЦА СА ШАРГАРЕПОМ И ПАПРИЧИЦАМА: Према бакином рецепту за уживање током целе зиме (ВИДЕО)
АКО још увек нисте, право је време за пирпему зимнице
03. 10. 2025. у 11:06

ЧОКОЛАДНА ПАЛАЧИНКА СА СЛАДОЛЕДОМ: Десерт који осваја на први залогај
Када се класична, танка палачинка сретне са кремастим сладоледом и топлим чоколадним сосом, добијамо посластицу која буди сва чула. Савршена комбинација топлог и хладног, меканог и глатког, овај десерт не само да изгледа спектакуларно, већ и доноси дашак луксуза у свакодневну трпезу.
03. 10. 2025. у 08:41

ПАУНД КОЛАЧ СА КРЕМ СИРОМ И ОРАСИМА: Рецепт за традиционални енглески колач
Када пожелите да на столу имате посластицу која спаја једноставност припреме и богатство укуса, паунд колач је прави избор. Овај класични десерт, пореклом из енглеске кухиње, добио је име по томе што се у оригиналу правио од једнаких делова брашна, путера, јаја и шећера.
03. 10. 2025. у 08:00

СЛАНИ МАФИНИ: Кукурузно пециво са паприком и медом
Ако волите топла, мирисна пецива са пуно укуса, ови слани кукурузни мафини су прави избор. За њихову припрему неће вам бити потребне егзотичне намирнице – све можете пронаћи у локалној продавници или на пијаци. Посебну чар даје глазура од меда и лимете која овим мафинима даје суптилан слаткаст завршетак.
03. 10. 2025. у 07:42

ЗАПЕЧЕНА БЛИТВА: Кремасто јело које ћете обожавати
Лаган оброк пун укуса и хранљивих састојака, савршен за цео дан – као ручак, вечера или здрав међуоброк. Ова запечена блитва комбинује једноставне састојке у јело које је истовремено мекано, кремасто и пуно ароме.
03. 10. 2025. у 07:00

КАРАМЕЛ ЧОКОЛАДНИ ЧИЗКЕЈК: Рецепт за чоколадну чаролију
Чоколада, карамел, кремасти сир и хрскава кора — све то у једној савршеној посластици која се топи у устима. Идеалан је за празнике, славља, или било коју прилику када желите да импресионирате своје госте или једноставно наградите себе.
02. 10. 2025. у 23:22

РОЛНИЦЕ ОД КУПУСА И СЛАНИНЕ: Традиционални укус за савремену вечеру
Ролннице од меса пуњене киселим купусом и ароматичном сланином савршен су избор за све који воле богате и хранљиве оброке. Лако се припрема и одлично пристаје уз пире кромпир или кнедле, чинећи сваку породичну вечеру топлом и посебном.
02. 10. 2025. у 23:00

НАМАЗ СА ПАРАДАЈЗОМ И МОЦАРЕЛОМ: Кремасти намаз пун укуса, идеалан уз роштиљ, хлеб или поврће
Брз за припрему, а богат укусом – идеалан је као предјело, прилог уз гриловано месо, пуњење за поврће или као намаз на парче хрскавог хлеба. Савршен избор за сваку прилику — од викенд роштиља до свечане вечере.
02. 10. 2025. у 21:14

РЕЦЕПТ ЗА КЕСТЕН ПИРЕ: Јесењи слаткиш који нас увек изнова одушевљава
МИРИС печеног кестена мало кога може оставити равнодушним, а једна од омиљених посластица многих јесте кестен пире.
02. 10. 2025. у 20:32

ДРЕВНИ ТУРСКИ СПЕЦИЈАЛИТЕТ СА НЕКОЛИКО РАЗЛИЧИТИХ НАДЕВА: Савршено јело за доручак, вечеру или као предјело
АКО СТЕ љубитељ теста и с времена на време пожелите нешто мало другачије – на правом сте месту.
02. 10. 2025. у 19:28

ГОВЕЂА ЧОРБА СА ПОВРЋЕМ: Здрава чорба пуна укуса
Чорба је једно од оних јела које подсећа на дом, породицу и топлину. Прокељ, шаргарепа и млади кромпир дају свежину и пуноћу укуса, а лагано кувана говедина обезбеђује ситост и снагу. Ова чорба није само оброк, већ и прави загрљај у тањиру.
02. 10. 2025. у 17:01

КУПУС ЧОРБА СА МЛЕВЕНИМ МЕСОМ И ПИРИНЧЕМ: Једноставно и заситно јело
Јело које се лако припрема, а пружа пуно укуса и ситости. Комбинација млевеног меса, купуса, пиринча и парадајза чини ову чорбу идеалном за хладне дане, али довољно лаганом да прија у свако доба године.
02. 10. 2025. у 16:19