ПАЛЕНТА СА СЛАНИНОМ И СИРОМ: Спој кремасте текстуре и хрскавог врха са сланином и сиром!
Овај једноставан, а укусни рецепт спаја кремасту паленту, топљени тврдни сир и хрскаву сланину у савршен баланс укуса и текстура.
24. 11. 2025. у 11:00
ПРОТЕИНСКИ СЛАНИ ШТАПИЋИ: Савршени за ужину без гриже савести
Ако тражите здраву, укусну и практичну ужину која се припрема за мање од пола сата, ови протеински слани штапићи биће ваш нови фаворит. Идеални су за посао, школу, теретану или као нутритивно богата замена за хлеб.
24. 11. 2025. у 10:03
ШТА ЈЕ МИНИМУМ? Колико дуго треба кувати супу и где већина греши
ИДЕАЛНО време кувања домаће супе даје пун укус и бистрину – већина греши јер кува прекратко.
23. 11. 2025. у 21:57
ПОСНА ДИНСТАНА БОРАНИЈА СА ПАРАДАЈЗОМ: Традиционално јело за сваку трпезу
У НАСТАВКУ вам доносимо једноставан рецепт који ће вам омогућити да за свега пола сата припремите ароматичну и топлу боранију са парадајзом, савршену за све љубитеље традиционалне кухиње.
23. 11. 2025. у 11:00
РЕЦЕПТ ЗА ПИТУ СА СИРОМ: Једноставно и брзо се спрема, а укус ће вас одушевити
ПРИПРЕМА траје само око 10 минута, а печење 30 минута.
23. 11. 2025. у 11:00
САЛАТА ОД ПИЛЕТИНЕ И БРУСНИЦА: Укусна и кремаста!
ОСВЕЖАВАЈУЋА, кремаста и пуна различитих текстура – салата од пилетине и брусница спаја нежно месо, слатко-киселкасте бруснице, хрскаве семенке сунцокрета и орашасту арому ораха. Идеална је за лагани ручак, здраву вечеру или специјалне прилике.
23. 11. 2025. у 07:00
ДОМАЋИ НАМАЗ ОД АВОКАДА: Здрав и укусан додатак сендвичима
НАМАЗ можете да направите и сами у својој кухињи
22. 11. 2025. у 13:05
РИБА У ПАРАДАЈЗ СОСУ: Медитерански укус на вашем тањиру
У НАСТАВКУ доносимо проверен рецепт за рибу у парадајз сосу, као и савете како да је припремите са различитим врстама рибе и додатним укусима. Савршено јело за брз ручак или вечером уз мало маште.
22. 11. 2025. у 11:00
КИНОА САЛАТА СА ПЕЧЕНИМ ПОВРЋЕМ: Рецепт за салату богату влакнима
ДОНОСИМО вам савршену здраву идеју за ручак или вечеру — салату која спаја киноу, печено поврће и маслиново уље у један потпуно уравнотежен и изузетно укусан оброк.
22. 11. 2025. у 07:00
ГИБАНИЦА БРЗИ ГОНЗАЛЕС: Готова за 3 минута, а пола се поједе док је још у рерни
НЕЋЕТЕ моћи да престанете да једете.
21. 11. 2025. у 22:43
САЛАТА ОД БУНДЕВЕ И ЦВЕКЛЕ СА ОРАСИМА: Здрава шарена салата
Ова салата је пуна боје и здравља, и оставља утисак на први поглед. Сочна цвекла, слатка бундева, мрвичаста фета и ораси који хрскају са сваким залогајем… једноставно магија на тањиру. Савршено за ручак, вечеру, празнике или као прилог уз месо.
21. 11. 2025. у 18:00
КОЛАЧИЋИ СА УРМАМА И ОРАСИМА: Рецепт за здраву посластицу
Ови здрави колачићи са урмама и орасима нису само укусни, већ се и веома брзо припремају. Уверите се сами колико их је лако направити — и то без печења!
21. 11. 2025. у 17:00
ШАРЕНА КРОМПИР САЛАТА: Рецепт за освежавајућу салату
Лаганa, освежавајућa и мириснa – кромпир салата остаје једно од омиљених јела на домаћој трпези, било да је реч о породичним ручковима, свечаним славама или посним данима. Донoсимо вам проверен рецепт који се преноси генерацијама.
21. 11. 2025. у 16:12
ПУФНАСТИ МЕРМЕРНИ КОЛАЧ: Рецепт за брз и једноставан колач
Ово је један од оних колача који мирише на дом од тренутка када почнете да мешате састојке. Мермерни колач је класик који никада не излази из моде – мекан, нежан, ваздушаст и са прелепим чоколадно-ванилин узорком који оставља утисак када се исече.
21. 11. 2025. у 15:29
РЕЦЕПТ ЗА ПОСНУ КАРАМЕЛ ТОРТУ СА КИВИЈЕМ: Спремите се за рапсодију укуса (ВИДЕО)
ОВО ЈЕ права краљица славске трпезе!
21. 11. 2025. у 13:00
ПИТА СА ВИШЊАМА ОД ХЕЉДИНИХ КОРА: Рецепт за здраву посластицу
У свету где све више тежимо здравијим навикама, домаће посластице добијају нови сјај кроз једноставне, али паметне замене састојака. Ова пита са вишњама и хељдиним корама спаја традицију и здрав приступ исхрани – без шећера, без сувишних калорија, а пуна укуса и мириса који подсећа на детињство.
21. 11. 2025. у 11:18
ПИЛЕТИНА, СЛАНИНА И ТЕСТЕНИНА У САВРШЕНОМ СПОЈУ: Кремаста салата која осваја на први залогај
Комбинација нежне пилетине, хрскаве сланине и кремастог дресинга чини је идеалном за породична окупљања, славе или брзи ручак који се може припремити унапред. Лагана је за израду, а богата у укусу — баш онако како највише волимо.
21. 11. 2025. у 09:00
ПИЛЕЋИ БАТАК У КРЕМАСТОМ СОСУ СА ПАПРИКОМ: Брзо, кремасто и идеално за породични ручак
Комадићи пилетине у богатом кремастом сосу са паприком постају хит домаће кухиње! Јело је једноставно, укуси су пуни, а припрема брза — савршено за сваку прилику.
21. 11. 2025. у 08:00
ПАРАДАЈЗ ЧОРБА СА КНЕДЛАМА: Домаћа, ароматична и пуна укуса
Ова чорба комбинује нежну шаргарепу, богат парадајз пире и мекане кнедле од јајета и брашна. Једноставна је за припрему, а укуси подсећају на топли оброк код куће.
21. 11. 2025. у 08:00
ПОСНА САЛАТА ОД ПАПРИКЕ, ШЕЋЕРЦА, ШАМПИЊОНА: Лака, освежавајућа и пуна укуса
Ова салата комбинује нежну тунјевину, слатки кукуруз, печени лук и паприку, уз хрскав кикирики и сусам. Савршена је као лагани ручак или предјело, а њена припрема је брза и једноставна.
21. 11. 2025. у 07:00
РЕБАРЦА СА КРОМПИРОМ И СЛАНИНОМ: Сочно, ароматично и савршено за породичну вечеру
Овај рецепт комбинује меко говеђе месо, хрскаву сланину и нежан кромпир. Дугим кувањем укуси се савршено сједињују, а резултат је јело које ће задовољити сва непца.
20. 11. 2025. у 19:00
ШАРЕНЕ ПОСНЕ КИФЛИЦЕ: Нежне, мирисне и мекане
Посне шарене кифлице које миришу на детињство. Идеалне су за посну трпезу, славе, празнике, али и сваки дан када пожелите нешто слатко, а лако.
20. 11. 2025. у 18:00
ЋУФТЕ У СОСУ ОД ЦРНОГ ЛУКА: Рецепт за кремасто јело пуно укуса
Нежне, сочне и пуне укуса — ове ћуфте у ароматичном сосу од црног лука идеална су породична вечера која ће одушевити и мале и велике. Сјајно се слажу са кромпиром, кнедлама, пиреом, а припрема је једноставна и приступачна.
20. 11. 2025. у 17:00
ПИЛЕЋА ПРСА У КРЕМАСТОМ СОСУ: Брз, укусан и сочан оброк
Нежно пилеће месо у ароматичном, благо зачињеном сосу од поврћа — савршена комбинација за породични ручак или вечеру. Служи се уз пиринач, тестенину, кромпир или само парче свежег хлеба које ће покупити сваки део овог укусног соса.
20. 11. 2025. у 15:59