
ДОМАЋА ПАРАДАЈЗ ЧОРБА: Јело које крепи организам у моменту, по старом рецепту из бакине кухиње
Сочна и здрава, за право уживање.
22. 04. 2025. у 10:00

КОЛИКО ДУГО МОГУ ДА СТОЈЕ УСКРШЊА ЈАЈА: Зависи како их чувате, а једна ствар на љусци открива да су се покварила
После Ускрса увек остане доста хране, као и куваних јаја.
22. 04. 2025. у 08:30

ПУЖИЋИ СА МАКОМ: Мирисно пециво мекано као душа, које супер иде уз кафу
Сочни и слатки, нестаће са стола одмах.
22. 04. 2025. у 07:00

ЈЕДНОСТАВАН РЕЦЕПТ ЗА ГОВЕЂИ ПИЛАВ: Сочно и окрепљујуће јело које се припрема брзински
Овај пилав је права гозба у једном тигању – мирисан, богат, сладуњав од шаргарепе и сувог грожђа, а пуног укуса захваљујући зачинима и сочној говедини. Савршен за све који воле оријенталну ноту у домаћем оброку.
21. 04. 2025. у 16:00

КОЛАЧИ ОД БАНАНЕ И СУСАМА СА ЦРНОМ ЧОКОЛАДОМ: Здрава, брза и неодољива посластица
Колачи од банане и сусама са црном чоколадом се лако праве, и потребно вам је само пар састојака.
21. 04. 2025. у 14:30

САЛАТА СА ТИКВИЦАМА И БЕЛИМ ЛУКОМ: Лагана, спремна за 10 минута и невероватно укусна
Идеална као лаган прилог уз месо.
21. 04. 2025. у 13:00

МИМОЗА ТОРТА: Још лепша од салате, кремаста је, пуна фила, одушевиће вас на први залогај (ВИДЕО)
Кремаста Мимоза слана торта право је освежење за празничну свечану трпезу. Њен лаган и пенаст фил топи се у устима, док се благи укуси савршено стапају у хармоничну целину.
21. 04. 2025. у 11:30

ЧОРБА ОД ЦВЕКЛЕ: Здрава и укусна, а крепи организам у трену, сипаћете тањир више
Лагана, а здрава чорба, правићете стално.
21. 04. 2025. у 10:00

ПУЊЕНА ПЛЕЋКА: Сочно и сласно јело распаметиће вас од првог залогаја
Гурмански специјалитет за оне избирљиве, савршено укусан ручак.
21. 04. 2025. у 08:30

РАЗБАРУШЕНА ПОСЛАСТИЦА СА КОКОСОМ: Чупавци, колачи нашег детињства
Уколико волите кокос, ово су прави колачи за вас, јер га има баш свуд по њима!
21. 04. 2025. у 07:00

ТОРТА ПТИЧЈЕ МЛЕКО: Трослојна рапсодија савршеног укуса (ВИДЕО)
Када је једном пробате, правићете је стално.
20. 04. 2025. у 16:00

КРОМПИР САЛАТА: Непролазни класик који мора да се нађе на вашој трпези
Једноставна кромпир салата која иде уз свако месо.
20. 04. 2025. у 14:30

СОЈА СОС: Готов за тили час, а супер иде уз пиринач, месо и многа друга јела
Посан и сласан, даће шмек сваком јелу.
20. 04. 2025. у 13:00

СТАРИНСКИ КОЛАЧ И ЗА МЛАДЕ ДОМАЋИЦЕ: Ванилице са орасима
Ко може да одоли ванилицама и да не каже: "Хоћу још" после друге-треће па и пете?
20. 04. 2025. у 11:30

КОЛИКО ДУГО РУСКА САЛАТА СМЕ ДА СТОЈИ У ФРИЖИДЕРУ: Савети како што дуже да уживате у укусу омиљене салате
Чувена руска салата, популарно јело на трпезама нарочито сада током празничних дана, може бити прави изазов када је у питању складиштење. Да бисте уживали у њеном укусу, а притом и сачували је у сигурним условима, важно је придржавати се неколико правила.
20. 04. 2025. у 10:00

РОЛАТ ОД ЈАЈА И ШУНКЕ: Савршено предјело за празничну трпезу
Рецепт за најједноставнији слани ролат, осим што је укусан и декоративног је изгледа.
20. 04. 2025. у 08:30

НЕВЕРОВАТНО ЈЕДНОСТАВАН РЕЦЕПТ: Мини пециво са сиром, идеално за доручак, прославе или вечеру (ВИДЕО)
Доносимо вам рецепт за преукусно мини пециво са сиром, остаје свеже и сутрадан.
20. 04. 2025. у 07:00

ТРИГОНА: Грчки десерт који се не одбија, а помера границе доброг укуса
Слаткиш који се поједе за трен ока, за праве сладокусце.
19. 04. 2025. у 16:00

ПРОЛЕЋНА РУСКА САЛАТА: Идеална за свечани ускршњи ручак
Пролећна руска салата је лаганија од оригиналне и брже се прави. Одлична је за ускршњу трпезу.
19. 04. 2025. у 14:30

БРЗА ТОРТА СА ПИШКОТАМА И ЈАГОДАМА: Изгледа као милион долара – а готова је експресно, без печења!
Ова хладна торта са јагодама права је слатка бајка – освежавајућа, лагана и нежна.
19. 04. 2025. у 13:00

БЕЗ ПЕЧЕЊА, А УКУСНЕ: Чоко куглице
Мале, слатке, чоколадне. Прсте да полижете!
19. 04. 2025. у 11:30

РЕЦЕПТ ЗА ГУСТУ ПИЛЕЋУ ЧОРБУ: Класик који не пролази и савршена је за све прилике
Густа пилећа чорба прави се са мешаним поврћем и павлаком, идеална за лагани оброк.
19. 04. 2025. у 10:00

САВРШЕН УСКРШЊИ РУЧАК: Кафтан јагњетина - Пече се у тесту, а месо буде толико меко да се распада
За ускршњи ручак се обично припрема јагењтина, а као прилог се служи кромпир.
19. 04. 2025. у 08:30

УСКРШЊИ МИЛИБРОД: Сочан и мекан, топи се у устима
"Милиброд" (познат и као млечни хлеб или млечни хлебчић) јесте мекани, слаткаст хлеб богат млеком, путером и јајима.
19. 04. 2025. у 07:00